Euro Truck Simulator 2 - nem adják ki az Oroszországra fókuszáló kiegészítőt

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 2.
  • Letöltés
Link másolása
Az Euro Truck Simulator 2 fejlesztői néhány hétre voltak attól, hogy befejezzék a játék Heart of Russia című kiegészítőjét, amikor Oroszország megtámadta Ukrajnát. Végül úgy döntöttek, inkább nem adják ki a csomagot.

Az SCS Software még tavaly márciusban jelentette be az Euro Truck Simulator 2 Oroszországra fókuszáló kiegészítőjét, a Heart of Russiát, az orosz-ukrán háború tükrében azonban úgy döntött, hogy mégsem adja ki a csomagot, mert nem akarja, hogy úgy tűnjön, "támogatja vagy tolerálja az agressziót".

A készítők a linkelt blogbejegyzésben arról írnak, hogy február 24-én (vagyis azon a napon, amikor Oroszország megtámadta Ukrajnát) hat-nyolc hétre voltak attól, hogy befejezzék a régóta várt DLC-t. Habár a munkájukkal abszolút elégedettek voltak, a történtek hatására szüneteltették a fejlesztést, majd gyűjtésbe kezdtek a rászorulók támogatására - most pedig arra jutottak, nem is fogják kiadni.

A fejlesztőcég egyébként utal arra, hogy később esetleg visszatérhet a projekthez, de a jelek szerint erre egyhamar nem fog sor kerülni.

11.
11.
Morphus
#6: Ja értem,tehát aki nem balos az csak náci lehet....? Mesélj még :-D
10.
10.
Morphus
Mi az hogy Fideszes ésszel?Attol hogy a kormány üzletel velük,a jobboldali emberek nem kedvelik az oroszokat,nem felejtjük el nekik 56'-ot(sem)
9.
9.
A Pulyka
#6: "Gondolom ennyi Fideszes ésszel az ottani emberek halálát is kívánod. És gondolom szerinted Ukrajna támadta meg igazából szegény ártatlan Putyinkát!"

Annyi biztos, hogy a mediától jobban semmi sem terjeszti az agyhalált.
Szomorú pulyka vagyok, hogy ennyi hülye van a világon.
8.
8.
markoci555
Kiadták volna és minden pénz mehetett volna Ukrajnának... segítenek is, híre is megy, és nem tűnnek orosztámogatónak se
csak nincs elég ész meg bátorság hogy ez meg legyen lépve...
7.
7.
honest guy
#6: Az ilyen hazaáruló férgekre kár az idő vesztegetni. Az ilyenek tapsolnak a benzinár-stopnak meg a rezsicsökkentésnek is.
6.
6.
johndoe83
#4: Tényleg, okosgyerek? Gondolom ennyi Fideszes ésszel az ottani emberek halálát is kívánod. És gondolom szerinted Ukrajna támadta meg igazából szegény ártatlan Putyinkát!
Szerintem te egy percet nem játszottál ezzel a játékkal, hogy azt kívánod menjenek csődbe.
A színtiszta rosszindulat munkál benned. Pont mint a nácikban meg a fideszesekben.
5.
5.
gucho
Sajnálom, hogy ezt nem adják ki konzolra.
4.
4.
nemfontos
#2: Nem kell őket sajnálni. Ha ennyi eszük van akkor megerdemlik a veszteséget. Sőt... Mondhatnam hogy az sem baj ha csődbe mennek.
3.
3.
Kamukaze
#1: Mindennek eljön az ideje. Egy csomó játék készült már "rohadék nácik" rejtett felirattal. Most várom majd az Orosz verziókat.
2.
2.
FrankBlack
Sejtettem hogy ez lesz. Én a fejlesztőket sajnálom, mert sok melójuk lehetett benne. Bejelentés óta kívánságlistámon volt. Nem baj, jön helyette más. Szépen frissítik a játékot folyamatosan. Sok apró újdonság, finomhangolás, korábbi területeken rework, stb. Jó látni mennyire intenzíven foglalkoznak folyamatosan vele. ATS-hez várom a Texas dlc-t. Azt amúgy is jobban szeretem picit.
1.
1.
nemfontos
Csak úgy terjed az agyhalál a világban...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...