Gears of War-filmet és animációs sorozatot készít a Netflix

  • Írta: szlav
  • 2022. november 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Lassan másfél évtizede pedzegetik a Gears of War-film ötletét, a Netflix azonban most hivatalosan is bejelentette: érkezik Marcus Fenix és bandája egy élőszereplős filmben, és egy rajzfilmsorozatban is képernyőre kerülnek.

Tizenhat évvel ezelőtt jelent meg a Gears of War, a jeles alkalmat pedig nem is ünnepelhetnénk izgalmasabb hírrel! A Netflix hivatalosan bejelentette: élőszereplős filmben festik vászonra az Xbox-konzolok egyik legsikeresebb húzócímét. Abban pedig, hogy Marcus Fenix, Dom Santiago, a COG Delta osztaga és a bolygó mélyéről feltörő Locust-seregek az alapművekhez hűen kerüljenek a képernyőre, elengedhetetlen a The Coalition segítsége - szerencsére a játékstúdió is részt vesz a munkálatokban. Reméljük, hogy ezzel a lendülettel szólnak Dave Bautistának is!

Ez pedig nem minden, az egészestés, élőszereplős film mellett ugyanis egy animációs sorozatot is bejelentett a Netflix - az Arcane és a Cyberpunk: Edgerunners után nehéz lenne nem fellelkesedni ennek hallatán. Ráadásul a streamingszolgáltató azt is elhintette, hogy amennyiben jól teljesít a Gears-film és -animációs széria, akkor később további filmprojektekben is felhöröghet a Lancerek láncfűrésze.

4.
4.
KratoS
Hát Batesz egyáltalán nem jó Marcus, bár legalább olyan csúnya. Egyébként kedvelem mint szinészt. A gears 4-5 meg getz#jó.
3.
3.
crytek
Aztán ha úgy adódik egy normális játékot is csinálhatna valaki belőle...
2.
2.
Shao Kahn
Viszont sajnálom hogy nem kerül mozikba, nekem a mozi a második otthonom, szerintem ott nagyobbat szólna. Ja és remélem Dave Bautista elvállalja Marcus szerepét, mert mást nem tudok elképzelni oda.
1.
1.
Shao Kahn
Hát a regényeket elolvastam, azok borzalmasak, a játékokat viszont szeretem. Remélem ezúttal tényleg megvalósul a film, és nem csak ígéret marad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...