Brit toplista: újra élen a varázslók és boszorkányok

  • Írta: szlav
  • 2023. május 8.
  • Toplista
Link másolása
Már az előző konzolgeneráció gépein is megjelent a Hogwarts Legacy, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy újra az eladási lista élére repüljön a nagyszerű varázslókaland.

Némi késéssel ugyan, de végre Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelent a Hogwarts Legacy. Az pedig egészen nyilvánvaló, hogy az előző generáció konzoljai még mindig komoly szerepet képviselnek a piacon, a csúsztatott megjelenés ugyanis ismét a brit eladási lista élére küldte a Harry Potter-univerzumban játszódó akció-szerepjátékot.

Ezzel az elmúlt hetek összes nagy durranása hátrébb kényszerült, beleértve a Star Wars Jedi: Survivort is, melynek másodikhetes eladásai 68 százalékot estek a nyitóhét után. Estek a Dead Island 2 számai is (51 százalékot), de a zombidaráló így is dobogós lett, a Resident Evil 4 remake-je azonban már nem fért fel a 10-es toplistára (legalábbis a dobozos eladásokat számlálva). Érdekesség, hogy a Minecraft Legends hétről-hétre számított eladásai mindössze 2 százalékot estek, így ez a cím sikeres címtartó maradt a legnagyobbak közt.

1. Hogwarts Legacy
2. Star Wars Jedi: Survivor
3. Dead Island 2
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. FIFA 23
6. Super Mario Odyssey
7. WWE 2K23
8. Grand Theft Auto V
9. Call of Duty: Modern Warfare II
10. Minecraft Legends

7.
7.
Sz0ty1
#1: A Mario Kart 8 az árukapcsolás miatt van konstans TOP-ban. Hozzácsapják a Switch-hez és ingyen a tiéd. Nyilván ezt fogod választani, ha a többi opció...
...az alapgép két forinttal drágább pucéron
...az Én kicsi pónim és/vagy a Peppa malac-os változat
6.
6.
tyber16
#3: Pontosan az már köztudott dolog hogy a GTA V mindig ott lesz a listán történjék bármi. 2070-ben a GTA 7 megjelenése után is top 5-ös helyen lesz az V! :D
5.
5.
csoki0619
#4: Azért arról ne feledkezzünk meg, h egy-két hete a Ragnarök még állandó szereplője volt hónapok óta a listának.
4.
4.
delphijos
#3: És mellette véres harc folyik hogy MS vagy Sony ex eladás-e a király. A GTA meg csendben sörözik a Mario Kart-al mega FIFA-val :)
3.
3.
Heldengeist
#1: Úgy látszik, azt csak simán megszoktuk, hogy a GTA V már 10 éve a TOP10-ben van.
2.
2.
szlav
#1: A briteknél jobban pörögnek a Switch eladásai, mint itthon, a Mario Kart 8-at pedig rendszerint bundle-ben adják a gép mellé. Ezért állandó szereplő.
1.
1.
tyber16
Nekem az sokkal durvább, hogy a Mario Kart 8 MÁR MEGINT OTT VAN A TOP HELYEN! XDD Hihetetlen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...