Ezen a héten ingyenes a Metro: Last Light

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 17.
  • Letöltés
Link másolása
A játék tizedik szülinapja apropóján a 4A Games ingyenessé tette a Metro: Last Lightot, a sorozat második darabját. Ehhez elég ellátogatni a Steamre és hozzáadni a könyvtáradhoz.

Ki gondolta volna, de már 10 éves a Metro: Last Light, amellyel az ukrán 4A Games sikerrel fejlesztette tovább a Metro 2033-ban lefektetett formulát. A sztori ott folytatódik, ahol az elődje abbahagyta: hősünk, Artyom túlélésért vívott harcra kiteljesedik a posztapokaliptikus Moszkvában, utunk többször is a felszínre visz. A látvány még mai szemmel nézve is megállja a helyét.

A fejlesztők május 18-25. között ingyenessé tették a Steamen a Metro: Last Light - Complete Editiont, amit holnaptól egy kattintással tudtok a könyvtáratokhoz adni. Ha még nem volt lehetőséged kipróbálni a lövöldét, itt a remek alkalom, vagy ha csak simán nosztalgiára vágysz, akkor is melegen ajánljuk.

Tíz éve egy kövér 8,5 ponttal jutalmaztuk a játékot.

2.
2.
crytek
#1: Ahogyan az epic is visszahozta az ingyen osztásra a storeokban már nem létező sima death strandinget, úgy gondolom itt se lesz erre az 1 hétre quantum fizika megvalósítani a dolgot
1.
1.
markoci555
és elérhetővé fogják akkor tenni az áruházi oldalt? mert emlékszem hogy szépen törölték ilyen redux változatok miatt a régi verziókat, szerencsére én még időben megvettem, innen is tudom, ha rámegyek, csak a steam főoldalát dobja ki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...