SGF 2023: Bemutatkozott az Atlus új játéka, a Metaphor: Re Fantazio

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Persona-játékok készítőinek új RPG-je a fantasy és a sci-fi határmezsgyéjén lavíroz, és bár a látvány ismerős lesz, a kultikus sorozattól független alkotásra lehet majd számítani.

Az Atlus új játéka már készül egy ideje, azonban a hivatalos leleplezés ideje most jött el, az Xbox Games Showcase keretein belül. A játék merít valamelyest a Persona-sorozatból is, azonban egy attól teljesen független, eredeti IP-ről van szó, amiben a sci-fi és a fantasy keveredik majd egymással.

A játék 2024-ben érkezik Xbox Series X/S-re és PC-re, így akinek előző generációs gépe van, az sajnos kimarad a jóból.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Doomsayer
Egyelőre nem dőltem fel tőle, mert ebből azon túl, hogy Switch grafika mellett vastagon Japán stílusú lesz a sztorija semmit nem lehetett megtudni. Persze mindez még egy kivételesen jó játékot is eredményezhet, de azért nem érdemes előre inni a medve bőrére, mert kicsit mint ha megbotlott volna az Altus és nem találná a PS3 után sem a last, sem a current gen-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...