SGF 2023: Nézd vissza a Capcom Showcase műsorát!

  • Írta: sirdani
  • 2023. június 12.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén is saját műsorral jelentkezik a Capcom, melyen sárkányokból, zombikból, szörnyvadászokból, dinoszauruszokból és utcai bunyósokból biztosan nem lesz hiány, és ki tudja, talán pár meglepetés is becsúszik!

Kétség sem fér hozzá, hogy izgalmasan veszi majd kezdetét a keddi nap, ugyanis most éjfélkor már rögtön indul is a Capcom Showcase, melyen 36 percen át fogja darálni az újabbnál újabb címeket a japán csapat. A pontos listát egyelőre titok övezi, ám szinte teljesen biztosak lehetünk benne, hogy a jövőben játszódó dinoszauruszinváziós Exoprimalt látni fogjuk, mint ahogyan az Xbox Showcase során bemutatkozott Path of the Goddess sem valószínű, hogy elkerülné a műsort.

Ezek mellett erős a gyanúnk, hogy a Monster Hunter-franchise is gazdagodni fog valamilyen aprósággal, mint ahogyan a Dragon's Dogma II is talán megmutatja magát újból. A remek fogadtatása miatt a Street Fighter 6 is kaphat némi rivaldafényt, illetve mi teljes szívvel reménykedünk benne, hogy a Resident Evil fanok is kapnak valamilyen meglepetést – na persze nem olyant, mint a Resident Evil Re:Verse, de a hamarosan esedékes Resident Evil: Death Island animációs akcióhorrorfilm mellett egy újabb remake-nek is rendkívül örülnénk, hogy egy új epizódról már ne is beszéljünk…

Akárhogy is, a műsor éjfélkor kezdődik, úgyhogy nincs más hátra, mint hogy vackoljátok be magatokat a gép elé, és tartsatok velünk!

Update! A show véget ért, itt a visszajátszás:

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...