Állítólag már készül az Assassin's Creed IV: Black Flag remake-je

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 1.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint hamarosan újra hajóra szállhatunk és kalózkodhatunk, hiszen a Ubisoft remake-eli a frencsájz egyik legsikeresebb darabját, az Assassin's Creed IV: Black Flaget.

A Kotaku információi szerint a Ubisoft már az Assassin's Creed IV: Black Flag remake-jén dolgozik, tehát a nulláról írja újra a kalózos részt, nem holmi grafikai felfrissítésről van szó. A projekt ugyanakkor még gyerekcipőben jár, és néhány évig még biztosan nem készül el, bár a bejelentésre azért még sor kerülhet belátható időn belül.

A munkálatokat a Ubisoft szingapúri részlege végzi, hogy a játék megfeleljen a modern szabványoknak, de azt nem tudni, hogy a legutóbbi részekkel behozott RPG elemek és minden más is helyet kap-e a játékban.

Ez részben megsüvegelendő hír, másrészt aggodalomra ad okot: tényleg ennyire nincs új ötlete a Ubisoftnak a frencsájz életben tartására, hogy egy 2013-as klasszikust kell leporolnia?

S ha már kalózok: úgy tűnik, hogy a 2013 óta készülő Skull and Bones 2024 áprilisáig a boltokba kerül. 

4.
4.
crytek
Lekerült steamről a game... lehet a felújított verzió miatt?
3.
3.
GAMEROD
Így is dunát lehet rekeszteni a rengeteg Assassins Creed-el, még az kell hogy elkezdjék őket remakelgetni. Többet érne valami új dologra használni az erőforrásokat. Elhiszem hogy a mostani generáció elég röghöz kötött, és emiatt dől a lé csak egy idő után már unalmas. Nem olyan játékok ezek amik remake-ért ordítanak. Elég részletesek voltak alapból.
2.
2.
hedzsooo
Johet, AC III is korrekt kis felujitast kapott. Nekem AC 2-3-4 a kedvenceim.
1.
1.
Ca$Hman
A ráknak vettem meg akkor pár hónapja akcióban :D Gondolom upragadelni nem lesz lehetőség , ha nem csak grafikai update. .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...