Októberben jön Peter Molyneux új játéka

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
Az NFT és blokklánc rendszerre nem csak tematikájában építő Legacy-t még 2021-ben jelentették be, és valódi üzleti vállalkozások beindításának lehetőségével kecsegtet.

Peter Molyneux, a Populus, a Black & White és a Fable-játékok atyja 2021-ben jelentette be, hogy beszáll az NFT és kripto-őrületbe, ráadásul nem is akárhogy: készít egy játékot, amelyben a játékosok valódi vállalkozásokat hozhatnak létre, és valódi pénzt kereshetnek. Persze, a játék ingyenesen is játszható lesz, de az igazi előnyökhöz valódi pénzbeli befektetés is kell, történetesen a játéktérben található telkeket kell megvásárolni.

Eddig látszólag a játék ugyan olyan, mint bármilyen web3 és blokklánc alapú NFT és kripto-játék, amit az utóbbi 2-3 évben kiadtak, itt az extra faktort Molyneux személye adja. A játéktervező, azon felül, hogy emlékezetes kalandok köszönhetők neki, sosem tudta elkerülni a nagyotmondást. Ráadásul nem ez lesz az első ilyen játéka, a Godus hasonló alkotás volt, azonban sosem lépett ki az early access stádiumból (és már nem is fog).

Minden jel arra utal, hogy sem a kripto, sem pedig az NFT nem annyira jó üzlet, mint volt 2021-ben, azonban ha valaki szeretne beruházni a játékba és megszedni magát, annak nincs más teendője, mint telkeket venni és kész üzleti tervvel előállni egy vállalkozás felfuttatásához. Az egyes telkek ára 40 és 6 000 (!!!) dollár között mozog, maga játék PC-re jelenik meg október 26-án.

2.
2.
nemfontos
Azért a black and white első része fantasztikusan jó volt. A második sajnos már sokkal kevésbé. Borzasztóan sajnálom hogy soha nem készült harmadik rész.
1.
1.
Extol
Sajnos Molyneux már 2005-ben kifogyott a jó ötletekből. Ez a mostani dobása egyszerűen szánalmas próbálkozás némi pénzszerzésre megint zéró befektetéssel.
Ha valaki telket akar, felmegy a Second Life-ra és bérel egyet, megvenni sem kell. A lakókocsitól kezdve a magán-szigetig lehet bérelni/vásárolni, BÁRMIT.
Az NFT-k meg úgyis egy hete már megdöglöttek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...