Ütős lesz az Xbox Game Pass decemberi felhozatala

  • Írta: szlav
  • 2023. november 30.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft nem aprózza el, egy csokornyi igen ütős új cím kerül az Xbox Game Pass kínálatába még karácsony előtt. Közülük néhány már a mai naptól elérhető. Lássuk az újdonságokat!

Ma délelőtt külön is beszámoltunk arról, hogy teljesen váratlanul bekerült az Xbox Game Pass kínálatába a Remnant: From the Ashes és a Remnant II, mindez azonban csak a kezdet volt. A redmondiak lerántották a leplet az előfizetéses szolgáltatás december első felében érkező új címeiről is, a felhozatal pedig a legnagyobb rosszindulattal sem mondható gyengének.

A mai naptól elérhető:

Remnant: From the Ashes (PC, konzol, cloud)

Remnant II (PC, Xbox Series X/S, cloud)

Hamarosan érkezik:

  • Spirit of the North (PC, konzol, cloud) - december 1.
  • SteamWorld Build (PC, konzol, cloud) - december 1.
  • Clone Drone in the Danger Zone (PC, Xbox Series X/S, cloud) - december 5.
  • Rise of the Tomb Raider (PC, konzol, cloud) - december 5.
  • While the Iron's Hot (PC, konzol, cloud) - december 5.
  • World War Z: Aftermath (PC, konzol, cloud) - december 5.
  • Goat Simulator 3 (PC, Xbox Series X/S, cloud) - december 7.
  • Against the Storm (PC) - december 8.
  • Tin Hearts (PC, konzol, cloud) - december 12.
  • Far Cry 6 (PC, konzol, cloud) - december 14.

A Game Pass Core csomagjához csatlakozik december 6-án:

  • Chivalry II
  • Totally Reliable Delivery Service


December 15-én távoznak a szolgáltatásból:

  • Chained Echoes (PC, konzol, cloud)
  • Opus Magnum (PC)
  • Potion Craft: Alchemist Simulator (PC, konzol, cloud)
  • Rubber Bandits (PC, konzol, cloud)
15.
15.
memoryman
Tényleg ütős a lista! Alig várom, hogy tolhassam a Goat Simulator 3-at! Az első kettő is nagy kedvenc volt.
14.
14.
Animejetix
#11: Csak továbbgondoltam a dolgot! De ez bizonyított hogy a GamePass szórás azt okozza hogy már nem becsülik meg úgy a játékot, ellentétben azokkal akik megveszik drágán és utána a polcra kirakják. Iphone se lenne olyan népszerű ha olcsó lenne, ugyanis egy sokkal olcsóbb Android is tudja ugyanazt. Vagyis már nem, mert a többi mobil gyártó is kezd rájönni hogy az embereknek nem kell olcsó mobil, hanem imádják elbaszni rá a sok lóvét. A Prémium érzés kell! Lehet szart veszel de nem számít, mert sokat fizettél érte, ergo biztos csak veled van a probléma. A könnyen jött dolgokat viszont az ember könnyen el is engedi.
13.
13.
delphijos
#12: Ez nem igaz. A kommentem arra vonatkozott hogy én nem erről beszéltem. Hanem arról ha nem olyan jó egy játék. Ha ingyen volt, akkor könnyebben mondjuk rá hogy so-so, de “ennyiért” belefért. Ha egy valag pénzt adtunk érte már más a helyzet. Ő meg arról ha jó egy játék, akkor emlékezetesebb marad-e ha fizettél érte. Ezért nem is értem az első mondoatot, mert ezek nem egymás ellentétei.
12.
12.
Seraph
#10: Megvan az év corposzopó kommentje.
11.
11.
delphijos
#10: Szerintem ennek fuss neki még egyszer. Nem árt ha elolvassa az ember mire válaszol.
10.
10.
Animejetix
#9: Pedig én úgy vettem észre hogy pont fordítva! Mindent jobban megbecsül az ember amiért sokat perkál! Lásd Ps5! Hiába gyengus a gép, de sokba fájt, mindent meg kell rá venni, és ott az imidzs is. Kifizettél jó sokat egy játékért is, elhiheted magaddal hogy jó vétel volt, aztán utána felrakod a polcra. GP-nél nincs ára se szaga se nyoma, aztán ha lejár az előfizu eltűnik. Hamar felejtesz, aztán év vége fele arra se emlékszel hogy játszottál vele. Sniper Elite5re jól emlékszem, first day gp játék volt, a youtube is szarásig volt videókkal vele, mindenki leszedte ingyé ahogy most is a forzát, kitolták, jó volt, aztán év vége fele kámforrá vált a tudatból, kb. mint egy netflixes sikerfilm vagy sorozat. Könnyen jött, könnyen ment. De! Amiért sokat fizetsz és nehezen jutsz hozzá azt jobban megbecsülöd. Számolgatod a garast hogy évi hány játékra futja...
9.
9.
delphijos
#8: Azért annyi különbség van, hogy igenis az ember "megbocsájtóbb" egy játékkal ami ingyen / GP-ben ,stb.. ben jut el hozzá. Nem mondom persze hogy jobb / rosszabb lesz ettől egy játék, de a hibák mégis kevésbé bosszantóak vagy ha a játék maga csalódás. Ha pénzt ( főleg sokat ) adott érte akkor ezeket kevésbé tolerálja az ember. Ez amolyan pszichés dolog.
8.
8.
crytek
#7: Egy game a game passba is ugyanaz a game mint 30 ezret kiadva érte. Aki mást mond az ordas nagy kamugép.Nekem teljesen mindegy mikor fogok tolni valamit ,mivel ugyse fogok tudni játszani mindennel ami tetszik.
7.
7.
Ca$Hman
6: Vegyek neked valamit? Kipróbálnád milyen valami teljes áron? Sokkal másabb, hidd el...
6.
6.
crytek
#5: Sokan írnak mást mivel mindenki máshogy él..
5.
5.
csoki0619
#3: Van aki bélyeget gyűjt, van aki fos játékokat. Mondjuk az meglep, h nincs bélyeggyűjteményed, mert olyanokat írsz néha, az ember azt gondolná, h be vagy lsd-ézve.
3.
3.
crytek
#2: Van aki bélyeget gyűjt...

Jó kis game? LOL ott a walktrough videó 78000 embertől, megnézed eldöntőt. Hiába jó nekem ha neked szar és nem tetszik. Sosem értettem ezeket a kérdéseket
2.
2.
Seraph
#1: Jó játék is? A könnyű 1000G meg amúgy mire jó? Mert ha valami kemény kihívás amire az ember büszke lehet hogy megcsinálta azt mondom oké.
1.
1.
crytek
Spirit of the North easy 1000G Szeretem az ilyet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...