Film- és sorozatadaptációt kap a Fort Solis

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A fejlesztők szerint van annyi potenciál sci-fi horrorjátékukban, hogy tovább bővítsék az univerzumot egy filmes és egy tévés adaptációval. Már össze is álltak a Studios Extraordinaires gyártócéggel.

Idén augusztusban jelent meg Fallen Leaf Studio sci-fi horrorjátéka, amely parádés szinkronstábot vonultatott fel. Julia Brown (Mosven - Foundation), Roger Clark (Arthur Morgan - Red Dead Redemption 2) és Troy Baker (Joel - The Last of Us) nem csupán a hangját, hanem az arcjátékát is kölcsönözte a Fort Solisnak. A játék viszonylag tisztességes sikert aratott, így a fejlesztők elérkezettnek látták az időt, hogy tovább bővítsék az univerzumot.

A történet szerint Jack Leary mérnök segélyhívást kap egy marsi bányászkolóniáról, és miután megérkezik, rájön, hogy valami nagyon nincs rendben. Hősünk elindul felkutatni eltűnt társait, majd neki is menekülnie kell. A narratíva-fókuszú thrillerjáték igazán filmszerű élményt kínált, igy egy film- és sorozatadaptációt is el tudna cipelni a vállán. Előbbi már biztosan élőszereplős lesz, utóbbinál nincs kizárva az animációs megvalósítás sem.

A fejlesztő már partnerségre is lépett a Studios Extraordinaires-szal a gyártásról, és az adaptációk már fejlesztés alatt vannak, további részleteket a "következő hónapokban" közölnek róluk.

A svéd gyártócég még nem rendelkezik átfogó filmográfiával, de korábban már bejelentették az Aurora Noir, az Expeditions (az Infinite Mana Games alapján) és a Space Marshals adaptációit. A Fort Solis lesz a negyedik a sorban. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

2.
2.
memoryman
Kár ezért a játékért. Előzetes alapján nagyon vártam, de a tesztek alapján nem jó. Ha egyszer bekerül game passba, akkor azért lehet ránézek.
1.
1.
crytek
Azért valljuk meg ilyen is kevés van hogy adott egy game ami nemrég jelent meg kb semmit se hallani róla értelemszerűen mert olyan hamar eltűnt a süllyesztőben de mindent is kap :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...