Indie fejlesztők állnak össze egy nagy játékbemutatóra

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Triple-I Initiative (tripla-i kezdeményezés) április 10-re hirdetett egy élő adást, ahol többek között a Terraria, Slay the Spire és a Dead Cells kiegészítőjének fejlesztői fogják bemutatni az újdonságaikat.

A nagy kiadóknál már megszokhattuk a rendszeres bemutatókat, eseményeket. A Microsoftnál ott van az Xbox Direct, a Sony a State of Play-en beszél az újdonságokról a Nintendo esetében pedig ott van például a Direct.

Most pedig egy nagy rakás indie fejlesztő úgy döntött, hogy összeáll egy 45 perces műsor erejéig, ahol demók, megjelenési dátumok, exkluzív gameplay és természetesen rengeteg bejelentés várható.

A tripla-i elnevezés arra utal, hogy független (independent) fejlesztőként készítenek magas szinten játékokat, ezzel utalva a tripla A kategóriára. A francia Evil Empire stúdió, akik az elmúlt években a Dead Cells DLC-jén dolgoztak gyakran hangoztatják ezt magukkal kapcsolatban és a kezdeményezés elindítójaként ezt a nevet választották az esemény számára is.

A kezdeményezéshez számtalan stúdió csatlakozott (a PC Gamer oldalán elérhető a teljes lista), elegendő ahhoz, hogy megtöltsenek 45 percet előzetesekkel és exkluzív gameplay tartalommal, hosztok, szponzorok, vagy reklámok nélkül.

A közvetítést április 10-én lehet majd követni YouTube-on és Twitchen, magyar idő szerint este 6 órától.

1.
1.
alratar
Ennek örülök.
Rengeteg az indie mostanában, és nehéz kiszúrni a jókat, hátha ez majd segít picit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...