A bennfentesek szerint 2025 elején érkezik a Monster Hunter Wilds

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 29.
  • Pletyka
Link másolása
Már megint nem bírt magával Dusk Golem, aki már nem egyszer adott biztos tippet a hivatalos bejelentések előtt. A szivárogtató szerint a Capcom 2025 első negyedévében küldi a boltok polcaira a következő nagygépes Monster Huntert.

Dusk Golem a saját Discord-szerverén osztotta meg a legfrissebb belsős infókat a Monster Hunter Wildsról. Elmondása szerint több különböző forrás is nyilatkozott neki az elmúlt időkben, akik szerint "messze ez lesz a legnagyobb Capcom-játék", ami valaha is készült.

A teljesen nyitott világú szörnyvadászós anyag már 2019 eleje óta fejlesztés alatt áll, azaz nem sokkal a Monster Hunter: World megjelenése után álltak neki a munkálatoknak. A Wilds számos kiselejtezett ötletet átvett az elődjéből, de egy "nagy Godzilla-szörny" is visszatér, amiről sokan azt tartják, hogy a Zorah Magdaros lesz.

A nyitott világgal sokkal többet kísérletezik a játék, mint a World vagy a Rise, ami némileg kockázatos, a belső visszajelzések egyelőre kiválóak. Dusk Golem az esélyes premierablakkal zárta mondandóját, ami 2025 első negyedéve - ez tartható is, mivel nagyobb probléma nem merült fel a fejlesztés során. A Capcom erre a címre húzza fel az egész pénzügyi évét, és nem hiszik, hogy a Grand Theft Auto VI megjelenése miatt csúsztatni kellene.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...