A Capcom elcsúsztathatta a Resident Evil 9 premierjét

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 27.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a korábbi szivárgások szerint eredetileg 2025-re tervezték a túlélőhorror következő fő részének megjelenését, ám az új pletykák szerint még tovább kell várnunk rá. Mindez egy szükségszerű belső döntés eredménye.

Állítólag már 2018 óta készül a Resident Evil 9, amely az eddigi leghosszabb fejlesztési ciklusával bír majd, mire megjelenik, ráadásul a fejlesztők a széria történetének legnagyobb költségvetésével gazdálkodhatnak. Úgy tűnik, hogy a Capcom az eredetileg tervezett 2025-ös premiert sem tudja tartani, így eltolta a megjelenést, hogy még több időt szánjon a munkálatokra.

Az infót a mindig jól értesült Dusk Golem szállította ezúttal is, aki az elmúlt hónapokban hallottak alapján árulta el, hogy a Capcom belsőleg döntött a csúszás mellett. Ez érdekes dolog, hiszen hivatalosan még be sem jelentette a Resident Evil 9-et, és új megjelenési időablakról nincs tudomása a szivárogtatónak.

Dusk Golem szerint megvan annak az esélye, hogy a Capcom egy másik Resident Evil-címet ad ki a fősodor következő számozott része előtt, de erre még nincs garancia. Az biztos, hogy több Resident Evil-játék készül a japánoknál egyszerre, melyek a fejlesztés különböző szakaszaiban vannak.

Legutóbb az derült ki a kilencedik részről, hogy a Dragon's Dogma II-ben debütált nyitott világú technológiájára épül, bár nem tudni, hogy a design szempontjából ez pontosan mit jelent.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...