Befejeződött a Sonic, a sündisznó 3 forgatása

  • Írta: osan
  • 2024. március 29.
  • Cooltúra
Link másolása
A SAG-AFTRA-sztrájkok miatt akár csúszhatott is volna a projekt, de megmaradt az eredeti premierdátum, jól jelzi ezt az is, hogy hivatalosan is befejeződött a forgatás, jöhet az utómunka.

December 20-án várható a legújabb Sonic-film a mozikban, amit nemcsak a második rész sikerei miatt várhatunk, de Shadow miatt is, akit többször is beteaseltek már az alkotók – először a második rész végén, majd a sztrájkok utáni posztjukban.

A Sonic, a sündisznó 3 rendezője, Jeff Fowler X-en osztotta meg a hírt, miszerint kész vannak a forgatással, azonban pár „húsvéti tojás” is fellelhető a képen az egyértelmű hír mellett. Először is Fowler egy „Keep Calm and Jim Carrey On” feliratú pólót visel, ami arra engedhet következtetni, hogy Carrey visszatér a gonosz doki szerepébe – Carrey-ről már rég óta nyugdíjas pletykák szólnak, hogy vissza szeretne vonulni, de úgy látszik, hogy még egy film erejére felölti magára a bajuszt, hogy családjával megalkothassák Shadow-t.

A másik lényeges kikacsintás egyértelműen a felrajzolt karakterek, pontosabban Sonic, Tails, Knuckles és Shadow, a sündisznó. Nagyon úgy tűnik, hogy Shadow fogja kapni a rivaldafényt, feltehetőleg mint Sonic ellensége.

3.
3.
Yanez
#1: Robotnik a legjobb az egészben! Remélem ismét benne lesz!
2.
2.
Ooorky
#1: Shadow-t Robotnik építette, úgyhogy nélküle nehéz lenne.
1.
1.
Shao Kahn
Ennek nagyon örülök, és meg is fogom nézni. Viszont remélem nem igaz a pletyka, hogy Dr.Robotnik ismét szerepelni fog. Belőle már elég volt. Ráadásul látványosan meghalt a 2.rész végén. Legyen Shadow az egyetlen ellenfél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...