Képeken és videón szivárgott ki a Monolith elkaszált Batman-játéka

  • Írta: szlav
  • 2024. április 4.
  • Videó
Link másolása
A kései 2000-es években a Monolith Productions is egy saját Batman-játékon dolgozott. A Warner végül elkaszálta a projektet, melyből később a Middle-earth: Shadow of Mordor született meg. Most megnézhetjük, milyen lett volna a játék!

Ha a Warner Bros. egy kicsit másképp keveri a kártyáit, akkor az Arkham-széria mellett egy másik Batman-játék is napvilágot láthatott volna a kései 2000-es, korai 2010-es években. A Project Apollo kódnéven futó produkció a Monolith Productions műhelyében készült - annál a csapatnál, akiktől végül a Middle-earth: Shadow of Mordort kaptuk. A két játék közt pedig nagyon is érdemes párhuzamot vonni, hiszen a szivárgások szerint a Gyűrűk Ura világában játszódó cím pontosan ebből a Batman-játékból született.

A Warner azért kaszálta el a Project Apollót, mivel egyetlen egységes Batman-szériát szeretett volna piacon tartani, az erősebb kutyának pedig a Rocksteady Arkham-sorozata bizonyult. A Monolith azonban nem dobta el teljesen a Project Apollo összes ötletét: a Batman-játékban debütált volna az a Nemesis-rendszer, amely végül a Shadow of Mordorban mutatkozott be és vált népszerűvé.

További érdekesség, hogy a Monolith nyílt világú Batman-játékában már ekkor használható járműként debütált volna a Batmobil - az Arkham-szorozatban ugye egészen az Arkham Knightig kellett várnunk erre, ám az ottani tankos megoldás igen megosztó lett a játékosok körében. Ebben a kontextusban pedig az sem lehet véletlen, hogy a Shadow of Mordor olyan nagy figyelmet fektetett a lopakodásra és a free-flow harcrendszerre.

3.
3.
Matt8888
Ilyenkor azért helyesbítenék. Ezek sosem ténylegesen törölt projektek. A build valahogy a belsős hálozatukon van tárolva. Inkább nem lett belőle kiadott játék. Valamint valóban jól nézett
2.
2.
silkgoat
Azert ez baszott nagyot szolt volna ...mondjuk lett nekunk shadow of mordor ami azert nem lett rossz :D
1.
1.
crytek
Ismét egy jó cucc ment a kukába...de legalább ne mutogatnák, hogy mekkora balfaszok voltak hogy törölve lett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...