A Gold Road lesz a The Elder Scrolls Online új kiegészítője

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idén 10 éves MMO az év hátralévő részének roadmapjét is közzé tette, számos eseménnyel ünnepli a Bethesda a játék évfordulóját, de egy új kiegészítőt is kapunk a nyáron.

A The Elder Scrolls franchise eredetileg csak az egyjátékos élményt jelentett, és épp ezért voltak a játékosok szkeptikusak a 2014-ben induló MMO-val kapcsolatban, viszont az idő végül a Bethesdat igazolta. Az idén 10 éves játék népszerűsége töretlen, a monetizációs modell pedig úgy látszik, hogy szintén bevált a cégnek.

A kerek évforduló apropóján számos újdonságra számíthatnak a játékosok, úgy in-game mint személyes eseményekre, érkezik majd a PvP rendszer frissítése is, de a lakhatási rendszert is megváltoztatják a készítők. A játékba kerülő új, Scribing rendszer közel 4.000 képességkombinációt hoz majd a játékosoknak. Ezeket az újdonságokat és eseményeket vetíti előre az alább is látható road map, amit X-en tettek közzé:

Frissítések ide, események oda, a rajongók számára egyértelműen a legnagyobb durranást a nyáron érkező új kiegészítő, a Gold Road jelenti, aminek prológusa már most ingyenesen játszható mindenki számára. Maga a kiegészítős június 3-án jelenik meg PC-re, konzolokra pedig június 18-tól lesz elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...