Internetkapcsolatra lesz szükség a Star Wars: Outlaws telepítéséhez

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 10.
  • Hír
Link másolása
Bár a nyitott világú Star Wars-játék offline is játszható lesz, a lemezes változatok telepítéséhez mindenképp csatlakoznunk kell az internetre. Most már tudjuk, hogy a szezonbérlet két sztori DLC-t tartalmaz majd új küldetésekkel.

A tegnapi új előzetes után már tudjuk, hogy a nyitott világú akció-kalandjáték augusztus végén kerül a boltokba, az előrendelések már el is indultak. Azt azonban nem árt észben tartani, hogy ha a lemezes változat mellett döntünk, akkor is szükség lesz internetkapcsolatra a telepítéshez. Bár maga a játék nem igényel folyamatos online kapcsolatot, azaz a sztorit végigjátszhatjuk offline is.

A Gold és az Ultimate Edition számos extrát kínál a játékosoknak, például három napos korai hozzáférést, de tartalmazzák a Season Pass-t is. Ezen kívül egy exkluzív küldetéssel is gazdagodnak Jabba's Gambit néven, valamint a Kessel Runner karaktercsomaghoz is hozzáférhetnek. A Ubisoft Store leírása alapján a szezonbérlet két DLC-t tartalmaz majd, amelyek valamikor a premier után érkeznek. Új küldetéseket, területeket és teljesen új sztoriszálakat kapunk bennük.

Ami a szindikátusokat illeti, a Huttok és a Pyke-ok brigádja mellett a Crimson Dawn is képviselteti magát az Outlawsban - derült ki a Massive Entertainment fejlesztői naplójából. Ez utóbbi ismerős lehet a Solo: A Star Wars Story rajongóii számára. Lesz egy új szindikátus is, amit kimondottan a játék kedvéért alkottak meg, ez az Ashiga Clan. Végül, a Zerek Besh szintén egy új csoport, melynek vezetője Sliro lesz.

Ez utóbbi egyébként a játék központi gonosztevője lesz, miután hősnőnk Kay és társa, Nyx egy rosszul elsült balhé után összetűzésbe kerül vele. Eközben Kay nyomában lesz Varl is, aki egy fejvadász, akit Sliro bérelt fel, hogy megölje őt. A játék során hősünknek mindenképp szüksége lesz egy törvényen kívüli csapatra, ezért a teljes Peremvidéket bejárja majd, hogy embereket toborozzon maga mellé. Cselekedeteinek hatása lesz a hírnevére is, minden szindikátus máshogy viszonyul majd hozzá, és mindennek nyoma marad. Nem mindegy, milyen árusok állnak vele szóba, és ettől függ, hogy a galaxis bizonyos területére be tud-e lépni vagy sem.

A Star Wars: Outlaws augusztus 30-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

4.
4.
Doomsayer
Már ennyi idő eltelt és még mindig nem volt szó a 130$-os preorder-ről.

https://m.youtube.com/watch?v=qHDVpXY5c80
3.
3.
sumblinker
LOL. 2024-ben ez már nem meglepő. Csak menjen a gépemen, plíííz.
2.
2.
hedzsooo
Apropo, ezt a lemezes sztorit nem igazan ertem, hol a hirtertek benne... 20 eve is amit lemezen vettem meg jatek (pl. hirtelen a GOTHIC 2-3 jatekok mondjuk), kellett a telepiteshez online kapcsolat, hiszen kodot/kulcsot adtak a jatek aktivalasahoz mar akkor is. Meg pl. a friss hotfixeket, patcheket is ugyan hogyan/honnan szedtuk volna le a jatekokhoz... Mondjuk GOGon most vki megveszi a GOTHIC jatekokat, lehet miutan ONLINE letoltotte a GOG-tol, a telepitesukhoz nem kell mar internet kapcsolat, mert ami GOGon beszerezheto, az ugye rendszerint full DRM-FREE jatek.

De aki 1 uj cimet vesz Steamen, v. EA, Ubishop-bol, stb., ott kell online jelenlet mindig a jatek telepitesehez, + aktivalasahoz a felhsznaloi fiokhoz a legelso telepites soran
1.
1.
hedzsooo
Ubisoft arnyekaban keszulo cim, igy a mar a megjelenese elott bejelentett DLC-k rogvest boritekolhatoak voltak hozza. Gold & Ultimate Edition... En Diamond Edition ala nem akarom adni, hol fizethetek tobbet az Ubinak erte??? :) Pl. az EA is szereti ezt muvelni persze, az Ubi nem az egyetlen de engem vhogyan tovabbra sem vonzz be a PR-technikajuk.

Szerencsere 10 nappal korabban erkezik majd az altalam iden legjobban vart jatek, ami meglepo modon nem erkezik 10 kulonfele kiadasban (kivagott/exluziv tartalmakkal a 10 kulonfele kiadashoz), + 3-4 elore bejelentett DLC-vel, megis utos cimnek igerkezik... szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...