2XKO - Illaoi is csatlakozik a Riot verekedős játékához

  • Írta: szlav
  • 2024. április 23.
  • Videó
Link másolása
Továbbra is nagyon ígéretesnek tűnik a Riot Games verekedős játéka, a 2XKO, melyet korábban Project L néven ismertünk. Egy újabb ismerős harcos, Illaoi is csatlakozik az egyre csak bővülő névsorhoz.

Érdemes megszoknunk, hogy a Project L munkanevet elvetve 2XKO néven érkezik majd a Riot Games verekedős játéka, amely egy rakás népszerű League of Legends-karaktert sorakoztat fel. Eddig is láthattuk harc közben Dariust, Yasuót, Ekkót és Ahrit, sőt néhányan már játszhattak is velük egy-egy különleges esemény során, most azonban egy újabb jól ismert harcos, Illaoi is csatlakozik a pofozkodáshoz.

A kraken papnő sok toplaner legrosszabb rémálma a LoL-ban, és nagyon úgy fest, hogy Illaoi a 2XKO-ban sem bánik majd kesztyűs kézzel az ellenfeleivel. Brutális közelharci kombók és alattomos szellemcsápok teszik majd veszélyessé a ringet, és az ikonikus képességek közül persze nem hiányozhat az sem, amikor Illaoi kirántja az áldozata lelkét a testéből, hogy közvetlenül annak húzzon be néhány komolyabb sallert.

A 2XKO PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re készül, a hivatalos megjelenése pedig valamikor 2025-ben várható. Az idei EVO Japan bajnokságán a helyszínen kipróbálható lesz a játék, s vele Illaoi is, ám ez valószínűleg keveseket vígasztal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...