Star Wars Outlaws - bemutatkozik az Ashiga klán

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 27.
  • Hír
Link másolása
A nyitott világú akció-kaland több különböző bűnszövetkezetet vonultat fel, és ezek közül jó pár ismerős lesz a Star Wars-rajongók számára, ám az Ashiga egy teljesen új szindikátus. Róluk mesélnek most a Massive Entertainment srácai.

Messze a múltba nyúló hagyományokkal és erős hierarchiával rendelkező bűnszövetkezet az Ashiga klán, akikkel a Kijimi bolygón fut össze hősnőnk és hű társa - tudtuk meg a Game Informer legújabb cikkéből. A Melitto faj képviselőit először a Star Wars: Skywalker korában mutatták be, és John Björling narratív igazgatóhelyettes szerint a játék eseményei a frakció belső nézeteltéréseiről szólnak majd, hiszen a klánon belül sincs egyértelmű döntés a jövőt illetően.

"Nagy hagyományokkal rendelkeznek, és a közelmúlt bizonyos eseményei útelágazás elé sodorják őket, ahol különböző módokon haladhatnak előre, de nem feltétlenül értenek egyet abban, hogy mi a legjobb lépés." - fogalmazott Björling.

Számukra legfontosabb a kaptár, hangyaszerű tagjaik hajlamosak a fészek igényeit a saját személyes szükségleteik elé helyezni. A frakció élén a névadó vezető, Ashiga áll. A rovarszerű, humanoid faj egy olyan bűnszervezetet alkotnak, amely lényegében egy dolgos hangyabolyként működik, így igen különleges szindikátusról beszélhetünk.

Nem ez az egyetlen csoport, akikkel dolgunk lesz: a Huttok, a Pyke szindikátus és a Crimson Dawn már ismerős lehet a rajongók számára, de a relatíve új Ashiga klánt maga a Massive Entertainment dolgozta ki a kánon számára.

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Sajnos néhány küldetés csak a szezonbérlet birtokában lesz elérhető az első napon, köztük a Jabba-misszió.

2.
2.
Merőkanál
Az azért durva , hogy kifizeted a játékot és még egy küldetésért is fizess
1.
1.
KopyAti
Nagyon szurkolok, hogy betaláljon ez a gamma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...