Nyár elején érkezik iOS-re az Assassin’s Creed Mirage

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Már elő lehet rendelni a játékot, ami a jelenlegi állás szerint június 10-én fog érkezi az Apple legújabb mobiljaira, ezzel pedig újabb friss darabbal büvül az iPhone-ra tartó tripla A-s játékok sora.

Többek között a VGC is kiszúrta, hogy már elő lehet rendelni az App Store-ban az Assassin’s Creed Mirage-t. A játék – akárcsak a két korábbi cím, a Death Stranding és a Resident Evil 4 Remake – az iPhone 15 Pro valamint Pro Max és az M1-es chippel rendelkező iPad Air és Pro eszközökön lesz elérhető.

Hivatalos bejelentés nem érkezett, azonban az App Store jelenleg azt állítja, hogy június 10-én lesz majd a játék elérhető. A VGC cikkében, valamint az IGN-nél és a The Verge-nél is június 6. szerepel dátumként, ami vagy azt jelenti, hogy a játék Európában pár nappal később jön, vagy azt, hogy időközben átírták, így ez akár még a jövőben is változhat.

A játék tavaly októberben jelent meg PlayStation 4 és 5, Xbox One és X/S konzolokon valamint PC-n. A telefonos verzió teljes mértékben meg fog egyezni a konzolokra kiadott verzióval és az első 90 perc ingyenesen kipróbálható lesz. Annak, aki folytatná, 50 dollárt kell majd leszámolnia.

A Mirage megjelenésével teljessé válik a tavaly szeptemberben belengetett iPhone-gaming első felvonása. A Resident Evil 4 Remake 2023 december 20-án jelent meg iOS-re, a Death Stranding pedig idén január 30-án vált elérhetővé. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen játékok érkezése várható még iPhone-ra, de az Apple, amennyiben ez a három kísérlet sikeresnek látszik, folytatni fogja a sémát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...