Kitiltották, majd most visszaengedték a WWE 2K24 modderét a játékba

A WWE-közösségben elhíresült moddert a hét elején kitiltották a játékból, arra hivatkozva, hogy megsértette a végfelhasználói szerződést, azonban az X népe miatt most visszaengedték, sőt pár alkotása, modja is visszatér.

Fatal Fury: City of the Wolves - Marco Rodrigues is ringbe száll

A Kyokugen karate mestere is várja a kihívóit a Fatal Fury: City of the Wolves legújabb előzetesében. Igen, Marco Rodrigues is csatlakozik az SNK bunyós játékának folyton bővülő névsorához.

Jövőre érkezhet a Kingdom Hearts IV

A Square Enix két évvel ezelőtt, a széria 20. születésnapján jelentette be a Kingdom Hearts IV-et, azóta azonban szinte egy szót sem hallottunk a játékról. A pletykák szerint hamarosan új trailer érkezik, és a megjelenés sincs túl messze.

Még idén bejelenthetik a Bloober Team következő játékát

A csapat jelenleg a Silent Hill 2 Remake fejlesztésén dolgozik, azonban az éves jelentésükben már említést tesznek a következő projektjeikről, amelyik közül az egyik elvileg kifejezetten jól áll.

Rajongóknak kötelező: itt a Fallout Miami vadiúj előzetese

Nemcsak a gyakorlatilag elkészült Fallout Londonra érdemes figyelni, egy másik rajongói sztoribővítmény, a Fallout Miami is megérdemli a rivaldafényt. Most belenézhetünk a napfényes Floridában játszódó Fallout 4-modba.

Mégis megkapják ingyen a Fallout 4 frissítését a PS Plus előfizetői

A Bethesda Game Studios tisztázta a helyzetet a Fallout 4 PlayStation Plus-verziójának next-gen frissítésével kapcsolatban. Igen, ők is jogosultak a legújabb frissítés letöltésére, csak még várni kell rá picit.

Shinji Mikami a Tango Gameworks elhagyásáról és jövőbeli terveiről beszélt

Már nyolc évvel korábban is ott akarta hagyni az általa alapított stúdiót, valamint a horror zsánertől is szeretett volna szabadulni – a Resident Evil sorozat alkotója beszélt a jövőbeli terveiről és az eddigi karrierjéről.

A People Can Fly törölte a co-op akció-RPG-jét, a Project Daggert

Az Outriders és a Bulletstorm fejlesztője a hónap elején lemondott a már évek óta készülő akció-szerepjátékáról, így a Project Dagger már biztosan nem látja meg a napvilágot. Szerencsére van még készülő játék a lengyel stúdió tarsolyában.

Nézzünk bele az EA Sports F1 24 karriermódjába!

A fejlesztő szerint "2016 óta a legjelentősebb frissítésen" esik át az aktuális F1-játék karriermódja, amely tükrözni fogja a valódi pilóták előtt álló kihívásokat. Két új mélyre szántó bemutató is érkezett az EA Sports F1 24-ről.

Törölték az idei BlizzCont, de nagy tervei vannak a Blizzardnak

Sajnos nem tartják meg a Blizzard korábban rendszeresnek mondható házi rendezvényét 2024-ben, ehelyett más módon és formátumokban osztják meg velünk az új infókat. Tervekből pedig nem lesz hiány a stúdió ígérete szerint.

Megjelenési traileren a SaGa: Emerald Beyond

Az évek óta alvó sorozat most egy új résszel jelentkezik, amelyben számtalan japánosan érdekes karakterrel az oldalunkon menthetjük meg a világokat, amiből ezúttal 17 lesz.

Májusban jelenik meg a Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord

Az 1981-es játék remake-je szeptember óta elérhető korai hozzáférésben, egy hónap múlva pedig immár a teljes verzió is elérhető lesz PC-re és konzolokra is. Nosztalgiázni vágyók, figyelem!

Launch traileren a Sand Land

A holnap megjelenő játék immár utolsó trailere is megérkezett, ami ugyan akciódúsnak ígérkezik, viszont egy sokkal komolyabb és komorabb tónust képvisel, mint az eddigiek.

A Frostpunk túl van az 5 millió eladott példányon

Az 11 bit Studios játéka tegnap volt 6 éves, ennek apropóján osztották meg a készítők az igencsak szép mérföldkő elérésének hírét is. A nyáron érkező második részről is beszámoltak.

A Fortnite lehetővé teszi a “konfrontatív” táncok elrejtését

Egy új frissítésben érkezett a funkció, ami lehetővé teszi, hogy a fejlesztők által konfrontatívnak minősített emote-okat elrejtsük. A jövőben nem kell nézni, ahogy L betűt a homlokuk elé tartva táncolnak felettünk a legyőzőink.

Tovább csiszolják a Star Wars: Battlefront Classic Collectiont, de már kár érte

A cudar rajtot követően az Aspyr hamar orvosolta a Battlefront-kollekció legtöbb hibáját, ám néhány technikai malőr még így is fel-felütötte a fejét. A második nagy javítócsomag ezek zömét is kijavítja.

A videojátékipar számára is kedvező döntést hozott az amerikai tőzsdefelügyelet

Az Egyesült Államokban eltörölnék a versenytilalmat, ami szinte minden iparágra hatással lesz, így a videojátékokra is. A törvény egyelőre még nem lépett életbe, vannak akik jogi támadásra számítanak, azonban több államban már létezik hasonló szabályozás.

Úgy tűnik, hogy bezárt a Bethesda France

A közösségi médiában megjelenő posztok alapján úgy tűnik, hogy a Microsoft masszív leépítésének következő áldozata a Bethesda francia marketingirodája lehet.

Rövid időre visszatér a PUBG eredeti pályája

Nosztalgiára felkészülni! Májusban két hétre érkezik az Erangel Classic. A pálya jelenlegi verziója helyett az eredeti grafikával és több old school mechanikával lesz elérhető rövid ideig.

Az Assassin's Creed: Mirage fejlesztői beszéltek a játék jövőjéről

A kreatív és a művészeti igazgató osztotta meg a játék jövőjével kapcsolatos gondolatait, illetve a potencális folytatást lehetőségét. Nem voltak túl bőbeszédűek, de pár dolog azért kiderült.

Az Embracer vezérigazgatója is elismeri, hogy hibázott

Az utóbbi időkben a videojátékiparban legtöbbet az elbocsájtási hullámról lehetett hallani, azon belül pedig az Embracer csoportosulásról. Most a holdingcég vezérigazgatója, Lars Wingefors is megszólalt az ügyben.

Gori: Cuddly Carnage - megjelenési dátumot kaptunk konzolokra és PC-re

A hihetetlenül aranyos és legalább annyira véres játék végre megjelenési dátumot kapott, amit természetesen egy videóval jelentettek be. Augusztusban egy újabb adag unikornisnak mondhatunk búcsút!

Friss traileren a Destiny 2: The Final Shape

Egy kis múltidézés, egy kis baljós jövőbe tekintés, egy kaland vége és egy végső konfrontáció. Ezek a júniusban érkező utolsó bővítmény ígéretei, és a trailer alapján ezt is kapjuk majd.

A Trevort alakító színész beszélt a GTA V elkaszált DLC-jéről

A Secret Agent Trevor sosem látta meg a napvilágot, pedig nemcsak megvolt a koncepció, de a színésszel szinkron és motion capture felvételeket is készítettek anno.

Filmadaptációt kaphat az El Paso, Elsewhere

A tavaly ősszel megjelent neo-noir akciójátékból készülhet film a Di Bonaventura Pictures jóvoltából. Ha a tárgyalások sikerrel járnak, a főszerepet az Oscar-díjra jelölt LaKeith Stanfield kaphatja meg.