Uncharted 3: Drakes Deception PlayStation

Nathan Drake már-már híresebb, mint Lara Croft, pedig a játékiparban nem könnyű beelőzni egy olyan karaktert, amelyiknek szép mellei és kerek feneke van. A játék mellé számos DLC is megjelent.
1308242002

Jimmy Fallon és az Uncharted 3

A NBC showmanje, úgy látszik, ezt a hetet a videojátékoknak szenteli, a tegnap esti műsorában Jimmy Fallon az Uncharted 3 demójával szórakozott el, vendégeivel, a Naughty Dog két kiválóságával. A MW 3 és a Gears of War 3 után ismét alacsonyan szállnak a poénok. Még mindig durvák a jelenetek.
1307446200

E3 2011: Gameplay felvételen az Uncharted 3

A Sony sajtókonferenciáján természetesen az Uncharted harmadik részének is jutott hely: a Naughty Dog vadi új gameplay demót prezentált a játékból, emellett egy sztori előzetest is levetítettek a nagyérdeműnek. Az amerikaiak ráadásul új akcióban részesülnek: szendvicsevés után multizhatnak a játékkal.
1307436420

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.
1307264400

Gyűjtői változatot kap az Uncharted 3

Kifejezetten Uncharted-fanatikusoknak szánt gyűjtői változattal rukkol elő a Sony és a Naughty Dog az Uncharted 3 megjelenésekor, amelyben annyi eredeti kiegészítő kap helyet, hogy kvázi beöltözhetünk Drake-nek, és akár úgy is végigjátszhatjuk majd a harmadik részt.
1307169600

E3 2011: Uncharted 3 - szíriai co-op előzetes

Két nappal az E3 hivatalos startja előtt már kezdenek befutni a nagy nevek előzetesei. Most az Uncharted 3 multiplayer részét láthatjuk mozgás közben, egészen konkrétan a kooperatívot. Mit lehet elmondani? Fantasztikus, ahogy a játék előző két epizódja is az volt.
1306821613

Június végén indul az Uncharted 3 béta

A Naughty Dog - az ígéreteknek megfelelően - június végén indítja el az Uncharted 3 multiplayer bétatesztjét, elsőként a PS Plus felhasználóinak, ám július 4-től mindenki más is belevetheti magát a többjátékos küzdelmekbe. A sima DM-eken felül akár három csapat is hajthat a győzelemért.
1306484460

Lelépett az Uncharted mozi rendezője

"Kreatív különbségekre" hivatkozva távozott az Uncharted moziadaptációjának rendezője, David O. Russel, aminek hála nem csak a feltételezett színészgárda alakulhat át, de bizonytalan időre a projekt is parkolópályára állhat. A lap szerint az úriember és a Sony baráti hangulatban váltak el.
1305970200

Uncharted 3 - már durván fejlett a motion capture

A Naughty Dog büszkén beszél arról, hogy manapság már mennyire fejlett motion capture eljárásokkal dolgoznak, s hogy ebben a tekintetben az Uncharted 3 már a konkurencia előtt jár. De nagyon helyesen arról sem feledkeznek meg, hogy ez nem éppen volt mindig pontosan így...
1305900000

Az első rész előtt játszódik az NGP-s Uncharted

Bár egy interjúban a Naughty Dog társelnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy az NGP-re készülő Uncharted az eddig megjelent két rész története közé ékelődik be, az igazság valójában az, hogy a játék a Drake's Fortune története előtt fog játszódni, ugyanakkor nem is előzmény lesz.
1304341227

Uncharted 3 - a vizuális evolúció képekben

A srácok a Naughty Dognál elég szépen kitanulták a PlayStation 3-ra való fejlesztés csínját-bínját, hiszen az Among Thieves óta eltelt időben több mint meggyőzően alakították át saját motorjukat. Ez főleg a karaktermodellekben csúcsosodik ki, melyeket most összehasonlítanak a második résszel.