Warp PC, PS3, X360

Letölthető akciójáték az Electronic Artstól.
1331712377

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kicsit megkésve, de törve nem, itt a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló listánk. Ezúttal főleg a PlayStation 3- és Xbox 360-tulajdonosok örülhetnek, a napokban érkezik az új FIFA Street, a Silent Hill és a Naruto, és egy-két exkluzív címre is lehet számítani a héten.
1330763930

Warp villámteszt

A hónapokkal ezelőtt beígért első negyedévi árkádjáték áradat első képviselője tiszteletét tette szerkesztőségünkben. Itt van nekünk a Warp, mely egy kicsit Portal, egy kicsit Metal Gear Solid, fűszerezve egy kis Shadow Complex-hangulattal.
1329141600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét megint lassabb lesz, Amerikában jelenleg mindenki a PlayStation Vita bemutatkozását várja, ezért nem is nagyon érkezik túl sok fontos cím. A kis kézikonzol nálunk a jövő héten debütál, addig is kénytelenek leszünk beérni a PC-s Alan Wake-kel és az új UFC-vel.
1327399200

Márciusban jön az I Am Alive

A Microsoft részletezte az Xbox House Party promóciót, megtudtuk, hogy az akcióban résztvevő játékok pontosan mikor és milyen áron válnak elérhetővé az Xbox Live-on. Természetesen ezúttal minden szem az új Alan Wake-re és az I Am Alive-ra szegeződik, ezek a legfajsúlyosabb címek a felhozatalban.