Ms. 'Splosion Man villámteszt

  • Írta: Ca$h
  • 2011. július 24.
  • splodin man, teszt, x360
Link másolása
Két évvel ezelőtt robbant be a köztudatba mindenki nagy kedvence, a fantasztikusan nagy egyéniséggel rendelkező 'Splosion Man. Azóta egészen kellemes sikereket könyvelhetett el magának, többek között dobozos változatban is megjelent. Lássuk hát, hogyan muzsikál a folytatása…

A biológiai fegyverként létrehozott 'Splosion Man ámokfutása nagy nehezen véget ért, az életben maradt tudósoknak sikerült elfogni őt. Pont, amikor már azt hitték, hogy biztonságban vannak, s ennek örömére hatalmas bulit szerveztek, történt egy kis baleset, melynek következményeként jött létre a még alaphősünknél is sokkal erősebb és durvább Ms. Splodin Man, akinek csupán egyetlen célja van, kiszabadítani sorstársát és egyben szerelmét.


Főhősnőnk egyértelműen a mániákusan őrült kategóriába tartozik, rendkívül eredeti karakter, minden egyes mozdulatából csak úgy árad a vidámság, nőiesség és a szexepil. Képtelen a normális emberi mozgásra, minden egyes mozdulatában táncol, folyamatosan dudorászik – Spice Girls rajongók előnyben –, viccelődik, és be-beszólogat annak, akinek csak tud.


A játék igencsak nagy fejlődésen ment keresztül, legyen szó itt a látványról, játékmenetről, vagy éppenséggel a belső tartalomról. A megjelenítés döbbenetesen szép, teljesen olyan, mintha 3D-s lenne, a többrétegű háttérbe szinte bele lehet szédülni, sokszor olyan rengeteg minden történik egyszerre a képernyőn, hogy azt se tudjuk, mi éppen hol vagyunk. Az eddigi szimpla platformozásba belevezettek olyan elemeket is, amiktől kicsit amolyan sonicos beütést kapott az anyag, de ez valójában csak a játékmenet előnyére válik. A számtalan gyűjtögetnivalónak, extra tartalomnak, hosszú kampánynak és persze a többjátékos co-op lehetőségeknek köszönhetően hosszú időre le fogja kötni a kedves vásárlót – csak bírjuk idegekkel az egyre nehezedő játékmenetet. A végére pedig ott van még a nagyon eredeti két csaj, egy kontroller opció, ami legyen csak meglepetés.


A Ms. 'Splosion Man olyan folytatás, amiről mindenki csak álmodni szokott. Azoknak is érdemes letölteni, akik az első résszel nem nyomultak. Ahogyan az a manapság igen erős arcade piacra jellemző, kötelező kategória ez is. Még egy jó hír: csupán 800 MS pontba kerül. Mire vártok még?

20.
20.
Jackie Estacado
Nagyon faja gém,porig alázza a CoDot ::D
12.
12.
x360player
Akinek ez nem jön be,azzal valami baj van.
Én most leszek 16 éves,de imádom az ilyen játékokat.Számomra egy ilyen többet ér,mint az említett Crysis 2.
Ezzel nem játszottam,de a Splosion Man megvan és igenis ér 9pontot.

Krisz195: Én is pár napja kezdtem el az Oddworldöt.Nagyon rendben van,de miért csak 13 szörnyet találtam az első pályán?Hol volt azon még 15?Mindent átnéztem,de majd újra fogom kezdeni.
10.
10.
Sheodon
#6: "de rég volt már, hogy egy játéknál a nehézség pozitívum volt"

A mai hígított játékosoknak már problémát okoz egy kis nehézség a játékban, úgyhogy miattuk került fel negatívumként valószínűleg. A rég(ebb)i motorosoknak természetesen ez csak pozitívum, ahogyan nekem is pontosan ezért lesz beszerzős a Demon's Souls pl.

A játékról: kipróbálnám mindenképpen, mert szeretem a kreatív, lélekkel teli játékokat (az agyatlan játékoktól, mint pl. a (mai) FPS-ek Isten ments), de ahogy olvasom, PS-re ez nem jön ki. A teszt meg jó lett, minden elismerésem, az is érezteti a hangulatot.
7.
7.
Gurren
#2: #3 reakcióját még valahol meg is értem, mert fiatal, de a tiédet nem igazán. mostanában kezdtél el játszani, hogy az ehhez hasonló indie játékokat semmibe se nézed?
6.
6.
Emberke77
Ezzel még nem játszottam, de az előzményével és a captain smileyval (ugyanazoktól a fejlesztőktől van) igen, és iszonyat jók! Ha csak fele olyan tehetséges és kreatív fejlesztőkkel lenne tele a piac, mint a Twisted Pixel, nem lennének rossz játékok :) Ezt is megveszem, amint lesz rá pénzem.
#3: Ja, lehetne az 10 pont is (de rég volt már, hogy egy játéknál a nehézség pozitívum volt).
5.
5.
LiMiT
#3: Miért? Mondj már egy jó okot hogy miért ne lehetne 9 pontos? Ez egy humoros, eredeti, hosszú játék co op lehetőséggel. Oda ragaszt a TV elé. Az ilyenek sokkal jobbak, mint teszem azt egy Crysis 2 ahol a grafikán kívül semmi különleges nincs, gyakorlatilag nincs lelke a játéknak.
4.
4.
Quent1n
Ez hatalmas, nagyon tetszik!! :) PS-re esélytelen?
1.
1.
p.balou
Imádom ezt a gémet :Đ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...