Alan Wake - egy trailer, ami mindent visz!

  • Írta: tjames
  • 2008. október 21.
  • Hír
Link másolása
És itt van! Sokat váratott magára, de most hogy jött, visz mindent! A háttérzene, a snittek... Hölgyeim és Uraim, megjelent az új Alan Wake trailer!
És itt van! Sokat váratott magára, de most hogy jött, visz mindent! A háttérzene, a snittek... Hölgyeim és Uraim, megjelent az új Alan Wake trailer!


Egyre biztosabb vagyok abban, hogy megéri várni erre a remekműre! Lassan-lassan reméljük azért jön egy-két másodpercnyi ingame (nem átkötővideó) jelenet is a játékból. De nem akarok türelmetlennek tűnni - egyelőre megpróbálok betelni a mostani videóval... nem könnyű! Watch it!
54.
54.
tjames
#64: http://www.gametrailers.com/player/41821.html


102.800 an nézték meg a SD trailert....majd a HD verzió megjelenése után 102.000 megnézték azt is. Eddig. Szóval ezekszerint azért sokaknak mégis tetszik.
53.
53.
Aramisz93
#62: Szerintem meg te érted félre! Mondjuk voltak itt akik sokkal jobban kötekedtek nálam. Én csak annyit akartam kifejezni, hogy szerintem ez a trailer egyáltalán nem visz mindent! Persze a hangulat szempontjából tényleg jó. És itt most egyszerűen nem arrol van szo, hogy ki mennyi hírt küld be. Egy hír arról szól, hogy lehessen rajta vitatkozni.
52.
52.
tjames
#61: De miért? Csak a kötetekés miatt szerintem...

Hisz nem majd egy év telet el a legutóbbi trailer óta? Nem vártátok eleget? És nem jó???

De még ha nem is jött be annyira....akkor sem kellett volna ezen ennyire fennakadni. Az ember kedvét veszitek el attól hogy híreket küldjön be. S pont azok szája jár, akik egy fikarcnyival sem járulnak az oldalhoz, csak meresztik a valagukat, ozt fikáznak. Hát tudjátok mikor érdemlitek ti a friss híreket!

Valahogy én is az érzem mint Dave: Húzzátok csak el a függönyt, ozt mehet a CSITTCSATT. Kötekedő kis ...úúúú fórumbogyók.
51.
51.
Aramisz93
#60: Szerintem nem. "Sokat váratott magára, de most hogy jött, visz mindent!" Csupán ezzel a mondattal vitatkozunk.
50.
50.
Daveout
De Uraim...tjames barátunk mindösszesen annyit ír a hírben h rendkívűl hangulatos remek zenével megáldott trailert kaptunk az Alan Wake címmel fémjelzett játékról! És erre 59 üzeneten keresztül ütitek bottal a fejét h mekkora egy szar szemét szaralak h dícsérni merte az általatok fosnak tartott videót! Na de nem akarom húzni a mondanivaló mert időm sincs rátok meg nem is érdekeltek....de ez a videó úgy jó ahogy van tjamesnak pedig teljesen igaza van! ha én írom ezt a hírt valószínű én ugyan ezeket a gondolatokat öntöttem volna szavakba! Nagyon hangulatos nagyon IZGALMAS és kész! Várom a játékot, ti meg nyugodtan üljetek vissza a blue dragon meg a dead rissing mellé és húzgáljátok egymás kukiját leszarom! na csá!
49.
49.
tjames
Értettem uram!

:D

de ez már tényleg vicc

:D:D:D:D
48.
48.
Kocsis92
tjames mindig ha valaki beszól neked az a válaszod, mutasson jobbat. Hát nem hallottál még kirikusokról?:D am nem kinevetni kéne azokat akik beszólnak, hanem mondjuk halgatni rájuk és nem ilyen hatásvadász híreket írni. szvsz
47.
47.
Ne4ndR
nem szabad semmilyen jónak látszó játákra várni mert a minnél tovább vár az ember egy játékra annál magasabbra teszi a lécet.
46.
46.
billgéccforprezide
hát, én SOKKAL többet vártam..
45.
45.
ThurGrek
ja mert a Remedy a szar játékairól híres...
44.
44.
tjames
#53: Természetesen, lehet ez egy rossz játék. A hír nem is a játékról szól. Hanem a hatásvadász bemutatásáról. Ha egy csiga nemi életét mutatnák be ilyen felpezsdítő módon, arra is lehetne azt mondani: remekbeszabott. Pedighát magában az aktusban sok akció nincs ugyebár.... :)

De szerintem ezt mindenki félreérti egy kicsit.... nem a játékról szól a hír... bár köze van hozzá. Ammmeghogy pártos.... mi alapon?... asse tom milyen lesz... hol pártos a hír a játékkal? Sehol.... csak a marketingjével! Mert tudják ohgy kell felcsigázni az embert, ez vitathatatlan.

Mindegy. A magyarázkodásból kicsit elegem van.

Criss mester: mutasd kérlek, mi a cikkírás titka!
43.
43.
tjames
#48: Ez tényleg nagyon jó volt!

#50: Minek ez a nagy tiltakozás :) :) :) Tiszta vicc. Inkább élvezd! (ezt is a sok jó mellett) ... mert biza gyöngyszem ez! Egy színes bokréta, a mindennapok szomorú szürke kalapján! :) Mégha nehéz is beismerni... ;)
42.
42.
tombar
én már nagggggyon a kezemben tartanám...
41.
41.
F.E.A.R. Alma
tjames:

Nem a szubjektív ítéletekről beszéltem, hanem arról, hogy aki nyitott szemmel jár, az lépten-nyomon hasonló filmszerű trailerekbe botlik, hiszen manapság már elárasztották vele rendesen a piacot, így egyáltalán nem fehér holló kategória.



Hírt ide maximum akkor küldenék be, ha származna nekem belőle valami ellenszolgáltatás is. És nem azért, mert lusta és nagyarcú vagyok, hanem mert van több népszerű portál is, aminek a tartalmában segédkezem. Így itt minden bizonnyal megmaradok egyszerű fórumozónak.



Egyébként a figyelmet tényleg felkeltetted ezzel a körítéssel, de egy kicsit túl is lőttél vele a célon, pont ezért szálltak veled itt (jómagammal egyetemben) vitába egy páran. A jó egyensúlyt persze nehéz megtalálni, de lefogadom, ha azt írtad volna, hogy "egy trailer, ami odabasz", akkor a káromkodás ellenére is sokkal nagyobb lenne itt a hír körüli egyetértés.
40.
40.
tjames
Még jó hogy nem vagyunk egyformák :) Amiket soroltál abból nekem egy trailer sem jött be ennyire. Ami nem azt jelenti hogy maga a játék fog tetszeni! De kevés ilyen filmszerű trailer van.

Viszont Fear, had kérjelek meg az oldal nevében: ha ilyen aktív vagy hírek terén, akkor küdj majd be adandó alkalommal párat. Oszd meg velünk is ha hasonló gyöngyszemre találsz! Eszem ágában sem volt madárnak nézni téged, de tudod egy hír írásakor a figyelem felkeltése is a cél! És azért mondjuk mégsem egy Tetris promo video, nemde? Mégcsak nem is közepes ;)
39.
39.
Aramisz93
A Fahrenheit trailere tényleg mindent visz!



Mondjuk ha ugy vesszük a trailer lényege, hogy megcsinálja a hangulatot a játékhoz. Ebben a szempontban ez a trailer tényleg jó. De azért " nem visz mindent" :);)
38.
38.
F.E.A.R. Alma
tjames:

Ne nézzük madárnak egymást! Én az utóbbi jó pár évben megtekintettem szinte az összes trailert ami kikerült a világhálóra, ezt számba véve ez az Alan Wake videó a mai mezőnyben erős közepes. Amennyiben te is hozzám hasonlóan jártál volna el, úgy nem izgultál volna rá annyira erre az összeállításra.



Linkelni nem fogok, de annyit mondok, hogy az alábbi játékokhoz készültek ennél bőven odabaszósabb előzetesek is: Metal Gear Solid 2-3-4, Armored Core for answer, Fahrenheit, Silent Hill 2, Final Fantasy X, Dead Space, Bad Company, Shirokishi, Project Zero 3, Assassin's Creed, Siren Blood Curse... de itt meg is állok, mert a címeket napestig sorolhatnám.
37.
37.
lac15
40.en

nagyából értem mit mondanak....nem ott van a gond h nem tetszik a trailer

én csak anyit mondtam h semmiben nem külömbözik bármelyik más játék vagy film trailertöl

de ti mégis agyonistenitek

amugy meg honnan gondoljátok h a játék igy fog kinézni??

ez nem ingame jelenet

csak 1 sima animációs film gondolom összevágva az ingame videókból.... és ennyi

báár nekem a kinézet nekem soha nem számitott anyira

persze megvan nálam is a határ

de a külső semmit jó játékélmény nélkül
36.
36.
Rother
CD galaxison már lehet rendelni, ott október 31- van feltüntetve a megjelenés :D :D
35.
35.
tjames
#40: tudod linkelni? Érdekelne!!!!
34.
34.
Aramisz93
#28: Ha értenéd mit mondanak alatta jobban tetszene. Nekem is azért tetszett elsősorban. A kinézet elég ronda. Ha ez a játék motorjával készült akkor cseszhetjük.



Amugy ha már Remedy, anno a Max Paynenek sokkal hangulatosabb volt a trailere ;)
33.
33.
coderman
Imádom az Alan Wake-et, de ez a trailer egy kalap gőzölgő fos. Nem igaz, hogy még mindíg nem tudnak megmutatni egy kis ingame szösszenetet, ez a trailer engem sajnos csak arra ébreszt rá, hogy még mindíg milyen messze van az a megjelenés :(:(
32.
32.
tjames
lac15 és FEAR: Egyértelműen igazatok van hogy maga az animációk, és a graf ma már nem kiemelkedő. De én mikor a trailerről beszélek, annak filmszerű fílingjéről beszélek, nem a grafikájáról. Linkeljetek egy-egy ehhez fogható FÍLINGŰ trailert (értem ezalatt cakkpakk a nézőre tett hatását, nem külön a hangokat, vagy a hangot, vagy az animációt, vagy a történetet....hanem cuzámmen!), had lássak hasonló színvonalúakat.
31.
31.
Lachgas
én tetszésemet nem nyerte el. ez is olyan lessz mint a Darkness!!!!



amig ki nem jön a gamma addig istenitik utánna meg má mikor kijött akkor a legnagyobb flop és már a disznónak se kellene
30.
30.
LonGleY
...vagy nevezzük intrónak, bárminek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...