GDC 2011: The Darkness 2 látnivalók érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 3.
  • Videó
Link másolása
A Ripten elbeszélgetett egy kicsi a 2K fejlesztőivel a The Darkness 2 kapcsán, és a srácok elmondták, hogy a fejlesztés kezdetén még "Aranyos rózsaszín póni" kódnéven futott a sötét akciójáték folytatása. A humorérzék mellett szerencsére képekkel is elárasztották a konferenciára ellátogatókat.

Nehéz lett volna ennyi ideig titokban tartani a démoni hatalmaknak parancsoló Jackie Estacado újabb ámokfutását, ha a nevén nevezik a dolgokat, így jött a képbe a Pretty Pink Pony, amely éles kontrasztban áll a valósággal. A GDC-n pár kép és egy interjú a kezünk ügyébe akadt a The Darkness 2-ből, ahol a főhős a karjából ismét falánk démonpofákat ereget és a szorult helyzetben magához szólítja hűséges Darklingjeit. A vérontással nem lesz baj ezúttal sem.

 

 

A képi világot az első részt fejlesztő Starbrezee munkájától eltérően ezúttal sokkalta képregényesebb motívumokkal teszik teljessé, erről is beszél a játék producere:

Ja, amúgy tudtátok, hogy a Duke Nukem Forever kódneve Buckeye volt?

12.
12.
Deadpool
Nekem tetszet az első rész, elég morbid volt, és a kis szörnyek is telitalálatok voltak. Igaz én ismerem a képregényt. Abban Jackie szintén olasz, de egy fehérruhás „gigolo”. A Sötétség átka pedig, hogy ha lefekszik egy nővel, és gyereke lesz, akkor meghal XD. Bár ott a teste elég nagy változáson megy át amikor „átváltozik” http://www.internationalhero.co.uk/d/darkness.jpg .Bár lehet a játék egy másik kiadást dolgoz fel. Nem tudom, de én várom ezt a játékot :D az első rész is tetszett.
11.
11.
Berencsit
10.
10.
Mortis
#8: Pont ettől lesz morbid. Ez adja az ízét.

Hát, igen. A legklisésebb névvel rendelkező játék visszatér. Nem volt rossz az előd, de ez kissé lehetne összetettebb.
8.
8.
Jackie Estacado
Hát szerintem nem nagyon kéne ezt képregényessé tenni.
7.
7.
izomkukac
az első résznek volt vmi története, vagy csak simán öldököltél?
6.
6.
elite_hun
Egy kis helyesbítés. Nem a karjából jönnek elő azok az izék hanem a hátából vagy a vállából ,nem igazán emlékszem :P
5.
5.
Sarkadi
Nem keltette föl túlságosan az érdeklődésemet. :)
4.
4.
Yagami Light
Az első rettenetesen unalmas és monoton volt. Pedig igen csak pozitívan álltam hozzá. Azt a lényt leszámítva semmi különleges nem volt a játékban. Persze az is közrejátszhat, hogy én nem ismertem a képregényt és ezért nem tudtam annyira beleélni magam. Amúgy meg inkább kiszolgáltatottnak éreztem magam a játék során mint valami király pusztítónak. Hatástalanítani kellett egy csomó fényforrást ahhoz, hogy valamilyen szinten érezhető legyen a szörnyecske hatalma. Nekem nem tetszett az első, persze azért kíváncsi leszek a második részére is.
3.
3.
M.invisible
Nagyon szerettem az első részt, de így a képek alapján ettől a másodiktól már most viszolygok kissé...
De persze türelmesen kivárom, a megjelenést, aztán majd meglátom milyen lesz. Végül is gameplay-t még nem mutattak belőle.
2.
2.
tjames
Én nem látok hűdenagy fejlődést/előrelépést az első részhez képest..... :(
1.
1.
Skyer
Jó kis game lesz.. vááárom:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...