GDC 2011: Dübörög a Resistance 3 multiplayer

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 4.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi nagy többjátékos bejelentés folyományaként végre igazi gameplay felvételeket kaptunk az Insomniac FPS-éből. Dacarára annak, hogy csak 16 játékosnak enged teret a játék, sokkal simább és taktikusabb küzdelmekben vehetünk részt, mintha egymás bokáját taposnánk.

A lényegesen kisebb résztvevős Emberek kontra Kimérák csatározásában véleményünk szerint sokkal több kraft van, mintha a folyamatos tumultus miatt csapkodnánk a Dualshockunkat. A fejlesztők kompenzálásképpen lehetővé teszik, különféle támogató eszközökkel segítsük csapatunk boldogulását. Itt van például a rugalmas Bubble Shield vagy az Ammo Beacon, mellyel csapattársaink kiapadt lőszerkészletét állíthatjuk vissza. Netán bevethetjük a Radar Beacont, amivel a csapatunk radarjának hatótávolságát tolhatjuk ki egy bizonyos ideig.

Az olyan új taktikai képességektől, mint a Doppelganger, elvonhatjuk az ellenség figyelmét, míg a Dash olyan fürgeséget ad, hogy elkerülhetjük az ellenfél támadásait - taktikai szinten tehát mindenképpen van előrelépés a Resistance 3-ban.

35.
35.
MR.WOODCOCK
#34: Á nem, már kitomboltam magam, ráadásul pénteken veszek 102-es Sony Bravia-t de nem LEDeset, gondolom egyből vissza kell vinnem mer a Sony egyáltalán nem jó
34.
34.
shatterhand
#33: folytasd csak, nagyon vicces:))
33.
33.
MR.WOODCOCK
"és bizony a sony tv-k nem tartoznak a jók közé" ...Hülye szar vagy XD
32.
32.
MR.WOODCOCK
#31: Hát pedig te írtál nagy hülyeséget, max azért nem kommentálod mert nem tudnál értelmeset írni, nem sok embert ismerek aki magán nevetne
31.
31.
shatterhand
#30: ezt nem is kell kommentálni
önmagáért beszél
XDDDDD
30.
30.
MR.WOODCOCK
#29: Ember te nagyon buta vagy, nemtom hol olvastad a csicska dél-koreai szarok által lefizetett tesztedet, de úgy látszik azokhoz tartozol akik más írásainak hisznek mint a saját szemük világának..Akkor mégis mit dicsérnek az LG-t? A Samsungot? Philips? Jaj, ne csináld már Goldstar Fewer
29.
29.
shatterhand
#28: én még nem cseréltem tv-t, de ha veszek az tuti nem sony lesz
sokáig csak fan voltam, míg bele nem lapoztam tesztújságokba .....és bizony a sony tv-k nem tartoznak a jók közé
28.
28.
MR.WOODCOCK
PS3-nál is sok függ a tévé minőségétől, még akkor is, ha csak 60 Hz-en futnak a játékok és nagy része 720p! Sony konzolhoz csakis Sony tévét!!
27.
27.
MR.WOODCOCK
#26: Nekem is van PS3-om és saját tapasztalatból írom, hogy PC-re nem kell évente cserélgetni..Ma már elég jó gépet lehet összerakni egy százasból + ha nincs akkor egy 22"-os LED monitort hozzá az kb. még 40
26.
26.
danez11
#25: teljesen igazad van, kivéve, hogy azért ps3 jobb, mintha évente kéne venni videokártyát meg satöbbit
25.
25.
MR.WOODCOCK
Nekem a pofám leszakadt volna már a Sony fejlesztőknél, mikor nagyjából az exkluzív játékok 90%-át csak 720p-ben írták meg, bakker pont az anyacég, gondolom itt se lesz jobb a helyzet! PC-n minden újabb játékot lehet tolni Full HD-ba, kb egy 30ezres HD5770 kártya kell hozzá meg egy 4 magos AMD és még csak meg sem kell venni tizenezrekért a szoftvereket, amennyiben nem akarsz nagyon multizni, sajnos már PS3-on is össze vissza csalnak..XBOX minőségéről meg már ne is beszéljünk,csoda hogy gyártanak még arra valamit, elég cudar minőség ott is minden sajnos. De a legjobb hogy még külön fizetni kell azért, hogy neten játszhass.
24.
24.
wigyory
Ez a trailer nagyon jó hangulatot mutat előzetesként, de én inkább a teljes játékra vagyok kiváncsi, ahogy nyúzom a pályákat. Jó, nagyon jó! :)
23.
23.
vergil14
22.
22.
NECROSMOKE
#18: Engem nem zavar,ha valaki lehordja azt amit esetleg én szeretek,mert mindenkinek nem jön be az amit én szeretek(szeretünk).
21.
21.
NECROSMOKE
20.
20.
NECROSMOKE
Ez hova tovább jobb.
Annó még az első részének a demóját probáltam és azt mondtam neki,hogy pffffffffff ez 1 xar géme hej(akkor nem voltam valami jó FPS-ben PS3 joyal,persze most sem vagyok 1 ász)de eltelt egy kis idő és mégx kiprobáltam és akkor valamilyen formában megtetszett és azota pedig imádom.Vissza tekintek az első multijához és összehasonlittom ezzel,szinte ég és föld a külömbség,irányithatóságilag meg grafikailag is.
Eddig minden oké vele :)
19.
19.
Ra1D3n
#18: Csupán azért írok ilyen hírhez, mert na, az előző rész nem tetszett, de attól még a következő rész mutathat fel olyan tartalmat ami még engem is magával ragadhat. Killzone 2-nél hasonló problémáim voltak, mégsem zárkózok el a Killzone 3 elől, mert érdekel, és a teszt és előzetes infok alapján ténylegesen odatették magukat a fejlesztők és sokkal élvezetesebb cuccot dobtak a nép elé. Ha röviden össze kéne foglalnom, meg van benne a remény sugara.
18.
18.
keiji maeda
nem értem akinek nem tetszik valami játék az miért ír be ? az olvasson arról amit szeret :)
17.
17.
danez11
#16: kinek mi. megértem hogy neked nemtetszett, nekem nagyon is. 3szor játszottam ki plusz 2 hónap coop :D de szvsz ebbe pont h a történet volt a fasza, de ahogy érzed. nem vitatkozni akarok, csak .. na :D
16.
16.
Ra1D3n
#15: Nem kötelező, hogy tetsszen amit írok, de odabiggyesztettem a sorokba, hogy ez az én véleményem. A Resistance 1 és 2 számomra semmi érdekeset nem tartogatott 2 óra rászánt játékban, ami engem leszögezett volna. Most egy FPS legyen hangulatos mint az állat(Bulletstorm), vagy legyen lebilincselő története vagy legyen benne rengeteg lehetőség(látatlanban most a Deus Ex 3-at tudom felhozni, ami tuti, hogy nem a pörgős FPS-ek sorát fogja növelni, de kuriózum az FPS műfajon belül, valamint sztori szempontból is érdekfeszítő történetet várok, és megmondom neked, a Deus Ex 3 látatlanban is megérdemli a gyűjtői kiadásos előrendelést, erre meg félve adnék ki pénzt). SZVSZ a Resistance 1 és 2 számomra, se nem volt érdekes, se nem volt izgalmas, a történetvezetés is lepkefing számomra más AAA kategóriás játékokkal szemben(Gears vagy God of war szériát tudnám példának felhozni, amik eszméletlenül lekötöttek az izgalom faktor miatt, bár tudom, nem egy kategória). Szóval dióhéjban ennyi...
15.
15.
danez11
#13: lol az igen (Y) sok értelme volt, amit írtál :)
12.
12.
danez11
11.
11.
exonic
10.
10.
kukac7
8.
8.
Wackor
Hát higgyetek nekem nem jó lesz de semmi több. Nem kell egetrengetőeket remélni ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...