Már biztosan Last Light lesz az új Metro alcíme

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Beigazolódtak a néhány héttel ezelőtt felröppent pletykák: a Metro 2033 folytatása a korábbi feltételezésekkel ellentétben nem a Metro 2034 címet fogja viselni - a THQ mai megerősítése szerint az új játék Metro: Last Light néven jelenik majd meg. Igen, így évszám nélkül.

A THQ annak idején Metro 2034 címen mutatta be a Metro 2033 folytatását, ám úgy tűnik, szimpatikusabbnak tartották azt a verziót, amelyben nem szerepelt évszám, csak egy alcím. A kiadó a minap erősítette meg, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően a játék végleges neve Metro: Last Light lesz.

A játékot ugyan lassan egy éve bejelentették már, viszont azóta sem tudunk róla semmit. Annyi biztos, hogy technológiailag fejlettebb lesz, mint az előd, és természetesen a 3D-támogatás sem marad majd ki belőle. A THQ a megszokott módon, kissé nagy mellénnyel előrevetítette: az új rész még a Call of Duty-t is lenyomja majd, ők legalábbis minden támogatást biztosítani fognak a fejlesztőknek ahhoz, hogy ez sikerüljön.

A Metro: Last Light várhatóan jövőre fog megjelenni, az érintett platformlista még nem ismert.

16.
16.
tomfucius
#14: köszszépen már csak az a kérdés hogy van e metro 2 vagy egyáltalán él ott valaki és hogy kik azok és hogy kerultek oda mert csak találgatásokat olvastam a könyvben
15.
15.
XDannyL
Már a sima Metro 2033 is lenyomta a CoD-t :P
14.
14.
IceColdKillah
#12: Nos, szerintem elképzelhető hogy a metró 2 lakói találtak egy üzemképes alagútfúrót. Amit sok év gyakorlás után képesek voltak használni, és találomra elindultak "felfedező útra" és pont Artyom látta meg őket.

A Fehér Féreg vallást az öreg találta ki. Amikor ezt bevallja akkor öngyilkos lesz az a vadember akit az öreg mellett túsznak visznek magukkal Artyom csapata. Szóval a féreg az nem létezik, és úgy kell elképzelni ahogy az öreg mondta.
13.
13.
tomfucius
bocs nem giggsy hanem icecoldkillah sorry ment a kérdés
12.
12.
tomfucius
#11: én is ugyan ebben a cipőben járok amig el nem olvastam a könyvet nem értettem szinte semmit a történetböl de miután kiveséztem kétnap alatt az könyvet már tudtam mindent azért én tudom hogy miért maradtak ennél a cimnél ,ugye ha a metro 2034-et irták voln akkor a következö könyv történetét kellene használni csak hogy az elsö részben még olyan sok a lehetöség hogy még van amit feltudnak dolgozni (pl kreml,vagy a féreg gyermekeit akár ég a castro ellenállás is benne lehet )rá adásul tudomásom szerint a 2034ben már nem artyom -mal vagyunk hanem egy másik föhössel aki teljesen máshol él és teljesen más a feladata .Giggsy remélem élvezted a könyvet viszont kérdeznék valamit akár hány szor olvasom a könyvet egyet nem értek amikor mennek a kreml felé akkor amikor artyom fényt lát egy nyitotrt ajton keresztul az a merto 2 lakoi a forukkal vagy az egy metro kocsi automatizálva ,és mi az a féreg ???lehet hogy egy automatizált metro kocsi erre kérlek válaszolj mert ezeket nem tudtam kivenni a könyvbol hát ha neked sikerult mögé látni és meg érteni
11.
11.
IceColdKillah
Épp most olvastam ki a könyvet. Ajánlom mindenkinek!

Most így utólag visszagondolva a játék épp hogy követi a történetet, viszont ha 100%-ig hűek maradtak volna, akkor minden lenne a játék csak fps nem! XD Ugyanis Artyom kb a könyv felénél használta 1. a fegyverét. Viszont a Könyvtáros jelenetet nagyon komolyan vissza adta a játék.

Sok sikert a fejlesztőknek, remélem a következő rész is olyan jó lesz mint az első!
10.
10.
Giggsy
#8: Itt nem hiszem, hogy a minőségről, hanem az eladásról beszélnek, márpedig abban sajnos a CoD egyelőre verhetetlennek tűnik (épp csak azt nem értem miért...)
9.
9.
Teuton
#4: Ez poszt-apokaliptikus és nem háborús, ne keverd össze a kettőt, akármennyire is hasonlít egymásra a kettő első ránézésre.
8.
8.
adamsfamily
Bioshock-hoz inkább lehetne hasonlítani mint a cod-hoz.Amúgy a codot nem hiszem,hogy olyan nehéz lenyomni mert az utóbbi időben már olyan mintha futószalagon gyártanák,évente kiadnak kettőt.
7.
7.
Józsi_Doe
Attól függ melyik COD-ról beszélnek. A Black Ops-ot lazán lenyomta tavaly a Metro 2033, ha idén is ilyen gagyi COD lesz, akkor azt nem lesz nehéz lezúzni.
6.
6.
Hubert Cumberdale
Az egyik legeredetibb ötlet volt az első, csak a játékmenetben voltak kivetni valók. Eddig még nem sikerült végig jáccanom, mert egyszer elég sokáig vittem, mikor meghalt a gépem, azóta meg nem bírtam rá venni magam, hogy még egyszer végigverekedjem rajta magam, de ha kijön az új, akkor végig nyomom... talán :D
5.
5.
Sarkadi
A korábbi részt imádtam, a kedvenceim közé tartozik igy ezt is várom,remélem nem csalódom majd benne.
4.
4.
adriano28
#1: a metro 2033 is háborús ugyanis ott vannak az orosz nácik meg a szörnyek meg a kurvák (értsd a repkedő démonok), és még te mondod hogy nem háborús? meg végén az az atombomba fűűű tesó itt már annyi háború meg jel van hogy minnyá be f0sok :D
na látod sose lehet tudni semmit se
3.
3.
Apostol360
Nagyon várom,sztem kitolom az 1et megint mielőtt ez megjelenik :D
2.
2.
Mortis
xD Legyőzi a CoD-ot...Én meg elejtem a Csodaszarvest. xD Hát ez kész...

Nem volt rossz az előd, de nem tök mindegy, hogy mi a neve? Miért nem volt jó a Metro 2034? Az eredeti irománynak is az a neve.
1.
1.
Slik
mégis mi köze van egy horror fps-nek egy háborús fps-hez a három kis betűn kívül? miért pont azt? ott van a dead space.... győzze le azt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...