E3 2011: Rage - videón az Authority katonái

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 1.
  • Videó
Link másolása
Nem csupán mutánsokkal gyűlik meg a baja hősünknek Carmackék legújabb agymenésében, posztapokaliptikus kalandunk során sokkal képzettebb és felfegyverzettebb ellenfelekből is jut jó néhány kihívó. Ők az Authority katonái - körmönfont taktika nélkül könnyen elvérezhetünk ellenük.

Az id Software-től Matt Hooper és Tim Willits leült egy kicsit cseverészni a Gamespot munkatársaival, akik elmondták, hogy jó eséllyel a Rage utolsó E3-as prezentációjában számos új tartalomról hullik le a lepel. Az egyik ellenségtípussal nem bírtak várni jövő hétig, így már tudni véljük, hogy az Authority szervezett céljai és eszközei nem lesznek békések hősünk számára.

14.
14.
LtK
Szerintem ez kikúrt jó lesz =D
13.
13.
bali182
Nagyon korrektnek tűnik a játék, egy valamit nem értek: hogy lehet ilyen fegyvereket kitalálni? Az AK47-szerű stukker, a shotgun és a sniper rendben. De az itt látható smg amin távcső van, valamint a korábbi videókban látott revolver, amihez a csávó A MÁSIK KEZÉVEL elővett egy külön távcsövet és mesterlövész szerű pontossággal szedte vele a dögöket?? Hogy gondolták ezt???
12.
12.
..::RoLiSoAp::..
Nemmondom h összesz*rtam magam de valami csurrant-cseppent a bugyeszomba. Arra célzok h összességébe sunáznám a gammát de az a fránya fizika odapofátlankodott.. várom.
11.
11.
attila 999
szinte leirhatatlan,megfogalmazhatatlan hogy en ezt a gammat mennyire varom.
10.
10.
g.man580
hát nem tom nekem nagyon bejön a játék. És szerintem grafikailag is jól néz ki bár a videó minőségéről ez nem mondható el. Én kíváncsi vagyok rá.
8.
8.
MangaBoyKing
Hát ez igen gyengus játék lessz,se fizika,se semmi extra a fegyverek meg bármely más játékban jobbak mint itt .
7.
7.
wardprod
Eddig sem kételkezdtem, hogy jófajta lesz, továbbra sem :)

ps: bumeráng viszont túl OP-nek néz ki, szinte mindent 1hitel :
6.
6.
Ferrum
#4: Talán nem is törekednek rá, lehet szép egy játék attól, hogy nem élethű. Nem kell hasonlítania a miénkre, hiszen egy kitalált világban játszódik. Nekem pl. egyáltalán nem hiányzik, ha eltudják hitetni velem, hogy ez abban a környezetben így van rendjén.
4.
4.
galmat
Carmack-nak már a Doom3-as engine se tűnt realisztikusnak. Valahogy olyan nagyon mű érzése van az egésznek. Elnagyolt modellek, gyenge minőségű textúrák. Valahogy nem életszagú az egész. Egy Crysis 2 vagy az ősöreg Half-life 2 is hihetőbbnek tűnik nekem.
Nehéz ezt érthetően megfogalmazni, de ha egymás mellé pakolom a játékokat, szembeötlő a különbség. Azért Tech5-ben rendben van a bevilágítás, meg a megatexture (vagy mi pontosan a neve) féle carmack-találmány.
3.
3.
Tothadi
2.
2.
bruxus
Van benne pár jópofa cucc:) Szerintem megér egy misét...
1.
1.
Django
Jónak tűnik ez a gém!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...