AC: Revelations - az Animus Edition részletei

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 27.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft idén sem hagyja cserben a vérbeli Assassin's Creed fanokat, így egy igazán nyálcsorgatást kiváltó kiadással lep meg bennünket. A doboz lenticular borítást kapott, mely hűen reprodukálja az Animust egy sötét szobában is. Persze az exkluzív ingame tartalmakról sem feledkeztek meg.

Az Animus Edition egyértelműen a vérbeli rajongók jussa, olyan csemegéket tartalmaz, melyeknek minden relikviagyűjtő polcán vagy vitrinjében ott a helye. A Ubisoft egy videóval is megtámogatta a kiadást, de előbb nézzük sorjában a tartalmat:

  • Az Animus doboza lenticular borítást kapott, mely hűen visszaadja az Animus sejtelmes fényeit még sötét szobában is. De miért is jó nekünk?

A lenticular lencselemez egy műanyag lemez, mely felületén lencsesorokat alakítanak ki. E lencsék teszik lehetővé a különböző effektusok használatát. A gyártás során a lenticular ívekre egy lenticular szoftverrel előkészített nyomatot ragasztunk.
Az elkészült lencselemez nyomat lehetővé teszi, hogy ránézeti szögtől függően különböző képeket láthassunk. Ezzel különböző animációs effektusokat, vagy az emberi szem működésének köszönhetően háromdimenziós hatást érhetünk el.

  • Mélyreható enciklopédia 256 oldalon terpeszkedve, átfogóan részletezve a karaktereket, eseményeket és más fontos részleteket az AC-univerzumban.
  • Assassin's Creed Embers Movie, animációs rövidfilm Ezio történetének utolsó fejezetében.
  • Az Assassin's Creed-játékok legjobb zenéi


A játékbeli tartalmakkal sem spóroltak:

  • A legendás Vlad, the Impaler börtönében fordulhatunk meg Konstantinápolyban, aki Dracula mítoszát ihlette. Megkereshetjük a vérengző hadúr pengéjét, mely közelről minden esetben halálos.
  • Nagyobb kapacitás a rejtett fegyverünkbe való golyókra nézve, de egyéb bombákból és nyilakból is többet cipelhetünk magunkkal az upgrade után.
  • Két további multiplayer karakter: a Crusader és a Brotherhoodból már ismerős oszmán Jester konstantinápolyi szerelésben.
  • Brutusz páncélja az Assassin's Creed: Brotherhoodból.


A csomag ára vélhetőleg 99 dollár körül mozog majd.

12.
12.
Yetikee
nálunk milyen gyűjtői kiadás lesz ?
11.
11.
Eledhryon
Jó látni hogy itt ennyi A. C. -fan van :-) ...bár igazságtalanság hogy ez csak Angliában lesz majd beszerezhető...ugyanezt játszották el a Black Edition -el is...de a remény még +van :D
10.
10.
Kravmaga
vladi bácsi katakombájában szívesen mennék egy kört:P:Dde csakis a játékban:D
9.
9.
Mysterio4
#8: ^^

Nagy AC Fan vagyok várom már :3
8.
8.
Supra
Tőlem megjelenhet 1 szál papírtokban, még akkor is megvenném!xD
7.
7.
Mortis
Na, ez már egy gyűjtői kiadás. Nem egy műanyag szobor, meg 30 oldalas füzet, színes képekkel, hanem valódi tartalmak.
6.
6.
Eledhryon
Nagy kár hogy kis hazánkban nem lehet majd kapni...pedig jól mutatna a Codex "ládikám" mellett :)
5.
5.
Kantor
nem tudom...én jobban örülnék annak, hogy a teljes játékot magyarul adnák ki...szerintem sokkal jobb lennem mint ilyen gyüjtöi kiadások...
4.
4.
Griffin
Egyébként ezt csak előrendelve lehet beszerezni?
3.
3.
Griffin
Nagyon fincsi :D Karácsonyra várom a fa alá... :D
2.
2.
felegyi
18k... de ha úgy nézzük ha valakinek van rá pénze annak bőőőven megéri!
1.
1.
givi6
csak jelenjen már meg ! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...