Hackerek törték fel a uPlayt

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 9.
  • Hír
Link másolása
Orosz hackerek jutottak be a uPlay szervereire, így hozzáférhettek a disztribúciós szolgáltatáshoz. S ha már bent voltak, nem távoztak üres kézzel: a Far Cry 3: Blood Dragon is felkerült a torrentoldalakra.

Kiderült, hogy miért záporoztak olyan sűrűn a Far Cry 3: Blood Dragon látnivalói az elmúlt napokban. Az Eurogamer értesülései szerint orosz hackerek törték fel a Ubisoft online szolgáltatását, a uPlayt, s ezzel különféle, belső terjesztésre szánt tartalmakhoz férhettek hozzá - többek közt a Far Cry 3: Blood Dragonhoz.

A francia kiadó áprilisi tréfája valódi játékot jelent, a cím DRM nélküli változata felkerült a torrentoldalakra is, dacára annak, hogy még hivatalos megjelenési dátuma sincs. Nyilvánvalóan a kalózverzióból származnak a ma délelőtt kiszivárgott képek és gameplay-felvételek is.

29.
29.
Quent1n
#16: Te elhiszed, hogy a hackerek azért lopnak el játékot mert szegények? :D Amúgy meg pont az Ubi aki igencsak emberi áron méri a játékait úgy amúgy.

hahota: Ő viccnek szánta szerintem meg nem az. :)
Skyer: nem tudom mi ebben a karótnyeltség.. Az hogy egy rendes felvetésre egy viccel válaszolsz amin nem nevetek, vagy hogy nem nevetek azon, hogy a hackerek kiloptak egy szoftvert? Melyiken nevessek? :)
28.
28.
Skyer
#27: Köszi!
Ugye tudod, hogy most jön a shitstorm?
27.
27.
hahota
#26: Aki nem érti a viccet, és még emberkedik is, azt hívják kreténnek. Vitatkozni velük meg trololo :)) Bocs a lektorálásért. Na basszus, most jönnek a bandák!

uPlay FarCry 3 multival szép nagy kupacot alkotott, amit konkrétan a szerverek kiosztására értek. Ez meg valami förmedvény. Maradhatott volna vicc.
26.
26.
Skyer
#25: Azért szeretlek titeket. :3
Ha meg érdekel pm-be leírom az elérhetőségem aztán megiszunk egy sört. :3
25.
25.
Batman
#22: Ez nem karót nyeltség. Azért mert nicknévvel írogatsz azért figyelhetnél a megjegyzésekre :D Ilyenkor szokott az jönni, hogy a neten mindenki gazdag és mindenkinek vannak haverjai, bandái, meg nagyon kemény valaki :DD
24.
24.
cetkaman
#18 dettó
23.
23.
dBLOOD
Szuper hogy a DRM-mentes verziót rakták ki, legalább nem kell törésekkel szórakozni! :D
22.
22.
Skyer
#21: Te mindig ilyen karótnyelt vagy egyébként?
21.
21.
Quent1n
#20: Ilyet csak az mond aki életében még csak hasonlót se élt meg vagy nagyon fiatal... Nem csak a pénz az egyetlen érték amit el lehet lopni, illetve tönkre lehet tenni. Tőlem még szerencsére csak a bringám lopták el kamrából fényes nappal de több szomszédunkhoz is betörtek már, sőt hozzánk is próbáltak csak épp itthon voltam. Nem kívánom neked, hogy éld át milyen az mikor vadidegenek bemennek a szobádba szétszórják a cuccaidat a személyes holmid közt kutatnak széttörik amit nem tudnak elvinni stb. Láttam ilyet és nem szép látvány. Majd felnősz és megérted. Ha betör egy rabló hozzád előbb tojod össze magad minthogy pénzt keresgess vele...
20.
20.
Skyer
#18: Let the butthurt flow through you.
Ha hozzám betörnek, akkor a rablóval együtt fogom keresni a pénzt, hátha együtt találunk.
19.
19.
HideoKojimaWannabe
Hackerek törték fel a uplayt...Hmm hát nem is a takarítók szoktak feltörni dolgokat..
18.
18.
Quent1n
#4: Ezen mi olyan vicces? Majd ha hozzátok betörnek akkor is fogsz röhögni remélem és majd mondod, hogy "legközelebb jobban figyelünk a biztonsági résekre" ... Nincs feltörhetetlen rendszer, nincs feltörhetetlen zár.

Komolyan itt tartunk, hogy ennek valaki örül? Azért a hackerkedés marhára nem warez hanem kőkemény bűncselekmény.. Kapjunk már észbe... Aztán meg megy a rinya, hogy így a gonosz kiadók meg úgy.. Persze a hackerek meg mint valami modern Robin Hoodok.. Hát persze..

Remélem majd ha accountokat lopnak akkor is örül majd mindenki.

Én részemről megvárom a végleges verziót aztán lehet megveszem FC3 nálam év játéka volt.
17.
17.
alexcargooo
az ubinak feltoltak az orosz hackerek egy nagy ubit :P
16.
16.
Peti887
Ha nem adnák a játékokat ilyen kib@szott drágán,akkor lehet nem vetemednének erre az emberek.Sajnos az Ubi mostanában eléggé a pénzre megy.
15.
15.
Zakharov
Az Ncore webáruházon is fent van már.
14.
14.
ichigo477
13.
13.
cetkaman
Ha ennyire mókás, akkor én is megfontolom a vételét :)
12.
12.
KENKILL
Oltári játék! Csak pár percre próbáltam ki, tele van poénokkal és popkulturális utalásokkal, mindez far cry 3-as grafikával és a régi játékok hangulatával. És persze jó sok káromkodással. Tuti vétel részemről :D
11.
11.
dcba
en igen vicces.Az elejen magyarazak a tutorialban a kulonbozo mozgasokat es akciokat a szereplo meg Blablabla haladjunk mar olni :D.Mondjuk eleg szines es groteszk az egesz viszont tenyleg adja a 80as evek sci fi hangulatat.Erdemes kiprobalni aztan ha kiadjak lehet megveszem.Azt nem ertem miert olyan kurva halk
10.
10.
cetkaman
szegény ubi :( elég nagy pofára esés. Valaki próbálta már?
9.
9.
Skyer
#8: Origint valóban jobb lett volna megerőszakolni, de hát evvan, ezzel kell beérni.
8.
8.
Jared
ez szomorú miért kell ilyet csinálni ? jó nem azt mondom mert ha én is ilyen nagy hacker lennék de én nem erre használnám hanem a büdös bf3-ba :)
7.
7.
Dark_Temptation
valaki kérdezze már meg a hackereket, hogy valami prince of persia anyagot nem találtak!? :D :D
6.
6.
Wizard8
Ez az uplay valami borzasztó. Megérdemli az Ubi, ha már csak ilyen szánalmas "online szolgáltatást" tud létrehozni.
5.
5.
REMUX2013
Ki gondolta volna ,hogy betornek oda az oroszok,nem semmi cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...