A Warner Bros. viheti filmre a Minecraftot

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Maga a játék atyja, Markus "Notch" Persson szellőztette meg a Twitteren, hogy a Mojang tárgyalásokat folytat a Warnerrel, így elképzelhető, hogy az a cég viheti filmre a Minecraftot. Semmi sem biztos még, döntés nem született.

Notch bácsi elhintette a Twitter-csatornáján, hogy a Mojang már javában tárgyal a Warner Brothersszel a potenciális Minecraft-filmről. Elképzelhető, hogy korunk egyik sikerjátéka a mozivásznakon is tiszteletét teszi? Döntés még nem született, a tárgyalások elején járnak, de jó hír, hogy már megtették az első lépés a mozifilm felé.

Nem meglepő, hogy a PC-n 100 millió regisztrált felhasználót és 14,3 millió eladott példányt megélt Minecraftra felfigyelt a filmipar, s akkor még a 10 millió xboxos és egymillió PS3-as játékost még nem is számoltuk. Ha csak egy töredékük ül be a filmre, már sikert könyvelhetnek el az alkotók.

Te hogy képzeled el a Minecraft-filmet?

16.
16.
detto1998
Ugyan annyi lesz, mint a többi mozi! Mellesleg ha egy lego movieba be ültek ennyien, akkor egy ilyen film miért ne lenne sikeres? Jó lett volna az a film.. Tény! De gondolj bele: Már fél éve gondolkodnak egy minecraft filmen(vagy több) erre jönnek páran akik filmet akarnak csinálni megkérdezés nélkül! Ja és megérdemli a játék a nagy filmes céget :D
15.
15.
mestermagyar
#13: Ezt én is értem, a baj azzal van, hogy megint a sok gazdag geci viszi el a pénzt majd a hollywoodi nagyköltségvetésű filmmel, és ezer forintokat kell kiadni hogy egy ilyen szart megnézhess. Tudod a legérdekesebb az, hogy sokszor a videók, amit amaz készít youtube-on, éééééééévezredekkel élvezetesebbek. Az a videó egy kicsit olyan minecraft in real life paródia beütésű lett volna,, és lefogadom, hogy sokkal érettebb embereknek szólt volna. Ez, ez annak a nokedlirétegnek szól majd aki youtube-on 20millió mc csatornát nyitott.

Tehát. Felbasz, hogy egy indie játék miért kap olyan filmet, ami nincs meg az egész minecraft gyártási költsége sem. Indie játékhoz indie fejlesztő dukál, mert ezek csak bele tudnak rondítani.
14.
14.
delphijos
#6: Bocs, de ezt én sem értem. Ha én pénz gyűjtök ugyanígy mondjuk egy Star Wars filmre, amire a jogtulajdonos beint, akkor ők a szemetek? Ezen egészen addig lehet szentségelni, amíg Te nem találsz ki valamit ami sikeres lesz, és mások próbálják "meglovagolni". Az már nem tetszene Neked sem.

Egyébként én sem értem miről szólna egy ilyen film..... Kicsit izzadtságszaga van.
13.
13.
tsulok
#6: Nem igazán értem mi a bajod. Szerinted az korrekt, ha valaki több százezer dollárt gyűjt össze kickstarteren, hogy abból filmet készítsen. Illet volna ezt egyeztetni előbb.
Sztem így nagyobb az esélye, hogy normális film lesz belőle.
12.
12.
randall13
11.
11.
jszili32
Miről szólhat egy Minecraft film, MIRŐŐŐŐŐL??!?!?!!!!?!?!!!
10.
10.
Dom Q
Nem kell ezt erőltetni.
9.
9.
GAMEROD
Nem tudom hogy lehet ilyesmiből filmet készíteni. Mégis miről szólna_? A játék sem szól semmiről. Csináld meg ugyanazt minden nap aztán kész. A túlélésről sem szólhat mert nem egy nehéz dolog benne túlélni sem, meg elhalálozni sem.
7.
7.
K.Bandi
Minecraft filmet még a magyarok is csináltak, ott van pl. zsDav
xDDDDDDDDDD
6.
6.
mestermagyar
MENJEN A KURVA ANYJÁBA.

Kapzsi geci, az ingyenesen nyilvánosságra kerülő filmnek a kickstarterét lelövi, mert nem kérdezték meg, erre EGGYÁLTALÁN nem szembetűnően csinál belőle egy hollywoodi produkciót, amiért majd a mozijegy egy minecraft ára lesz.

Nem beszélve arról, hogy majd biztos nem az lesz a célközönség, aki igazi minecraft "rajongó", hanem az, aki 10 évesen anyu apu asszisztálása mellett játszik, és úgy tekint rá, mint valami legóra. Nem baj, majd letorrentezem, mert ilyenre elvből nem fogok elmenni.

Csalódtam notchban, és a világ legszégyenletesebb dolga ilyet tenni.
3.
3.
A minecraftból remek filmet lehet késziteni mivel abban meglehet csinálni bármit
2.
2.
lesik20
Na mindjár jön a sok Minecraft fanboy akik szerint "A minecraftból remek filmet lehet késziteni mivel abban meglehet csinálni bármit"

Ha ez igaz akkor megcsinálom a Remény Rabjait Garrys Modban.
1.
1.
RayErizo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...