Megjelent az MXGP, itt a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 29.
  • Videó
Link másolása
Péntek óta kapható a boltokban az MXGP: The Official Motocross Videogame, amely egy hiánypótló alkotás a motokrossz szerelmeseinek. Sárdagasztás és elektronikus zene - ez kell a kiéhezett rajongónak.

Az MXGP: The Official Motocross Videogame a bajnokság minden versenyzőjét, pályáját és szabályrendszerét tartalmazza, a pályák folyamatosan változnak a gumiabroncsok nyomán -minden adva van egy jó kis sárdagasztáshoz.

A játék már a boltokban van PC-n, Xbox 360-on, PS3-on és PS Vitán.

17.
17.
Dreadlox
16.
16.
Dreadlox
#14: ja, pl nekem a Carbon is tetszett(kövezzetek meg) egyedül csak a zenével voltam gondba mert rohadtul nem illett hozzá egyik sem:D viszont sztem a Most Wantednak volt utójára jó zenei listája, a többinek csak 1-2 elhintett száma volt, pl a steetbe a deadmau5 ghost n stuff:D
14.
14.
greenmelon
#12: Hát igen, a dubstep minden csak nem pörgős szóval nem igazán való versenyzős gamma alá. Soundtrack tekintetében példát vehetnének a fejlesztők az NFSU-ról.
12.
12.
Dreadlox
btw ha már zene akkor versenyzős játék alá jobban illik a pörgősebb stílus (drum & bass, rock, elektro) de a dubstepet nem értem miért erőltetik egy ilyen játék alá, amiben pont hogy visszavesz a pörgésből és nem ad rá. Mondjuk a Sci-fi játékba azt mondom oké bár hosszú távon inkább 0%-ra lecsavarom a musicot, de manapság ritka a jó zene a játékokban.
11.
11.
Dreadlox
azt hittem jobb lesz, de a trailer alapján elég nagy trágya lehet....a Pure óta nem jött ki semmilyen jó ATX-es vagy crossos játék, ott volt egy kis Tony Hawk feelingű trükközési skála, meg unrealisztikus ugratások, de mégis reális és jó volt, egyedül az irányítás volt szokatlan. Azóta mind ami kijött, eléggé basic.
8.
8.
equinox42
Adrenalin löket alatt nagyon is kihoz az ilyen zene még egy kis plusz érzést!
Ezt próbálják érzékeltetni a játékban is.
(persze ettől még nem zárja ki a többi műfajt)
6.
6.
Grabowsky30+
Nem valami jó ez a játék, szokásos Milestone minőség (majd a 3-4. rész már jó lesz) Mx vs Atv fényévekkel jobb volt kb minden téren!
2.
2.
Cristiano
nem tudom mit szeretnek benne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...