Frissítve: Alien: Isolation - az előrendelői extrákról

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 10.
  • Hír
Link másolása
Sigourney Weaverrel és a Nostromo űrhajó eredeti legénységével is nyomulhatunk az Alien: Isolationben, de csak akkor, ha előrendeljük a játékot. A Nostromo Edition egy exkluzív pályát tartalmaz az 1979-es film szerelmeseinek.

A Sega bejelentette az Alien: Isolation előrendelői bónuszait: ha már most megrendeljük a Creative Assembly horrorjátékát, akkor az 1979-es film szereplőivel is találkozhatunk két exkluzív misszió keretéig.

Sigourney Weaver (Ellen Ripley), Tom Skerritt (Dallas), Veronica Cartwright (Lambert), Harry Dean Stanton (Brett), Yaphet Kotto (Parker) és Ian Holm (Ash) is benne lesz a két bónusz küldetésben, amelyek az eredeti filmből ismerős jeleneteket dolgozzák fel.

Ha fel akarod markolni a tartalmat, akkor elő kell rendelned a Nostromo Editiont, melyben a játékosoknak el kell csalogatniuk az idegent a hajó zsilipjébe.

Néhány kiskereskedőnél ezen felül a Last Survivor missziót is megkapjuk, ahol Ellen Ripleynek el kell menekülnie a Nostromo űrhajóból a Narcissusba.

Az Alien: Isolation október 7-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.


Update!
Immár teaser trailer is van a csomagról:

14.
14.
DeathTiti
"Én soha olyat nem tudnék kiejteni a számon, hogy az AvP filmek jók voltak,".

Tökéletesen eggyetértek az előttem szólókkal. Az AvP-k meggyalázták mind az Alien mind a Predator filmeket.
Ettől a játéktól viszont sokat várok és remélem nem A:CM szintű lesz. Előrendelni viszont nem fogom.
13.
13.
colonialmarine
#10: Az AVP-k szerintem is vállalhatatlanok voltak.Könnyű popcorn mozinak elment de ha már 2 ilyen kaliberű címet összehoztak (Alien,Predator) egy filmbe akkor felmerül az a kérdés hogy miért nem lehetett rábízni egy normális rendezőre,normális színészekre normális forgatókönyvel?Izzadtság szagú volt az egész.Nekem olyan szinten felháborító volt ez az AVP hogy azt hittem vége mindennek...Pedig zseniális lehetett volna.Nem összecsapni egy gagyi forgatókönyvet,rábízni egy fakezű rendezőre.Nekem életem első horror filmjei közé tartoztak az Alien filmek,és a Predator is,sőt annak a 2. része is baromi jó volt szerintem.Mai napig megálja a helyét,úgy ahogy a pre 1 is.Sőt nemrég néztük végig haverokkal az Alien trilógiát és simán élvezhető,és nagyon kellemes emlékeket ébresztett bennem.Mikor anno az Alien1 et láttam te jó isten..Hetekig a hatása alatt voltunk a tesómmal.Szóval érthető hogy nagyon nehezen viselem h a név alatt kutyaszarokat adnak el a Fanoknak...És akkor az AVP filmek után a meggyötört,megerőszakolt,,megalázott lelkemet egy kegyelem döféssel a pokolra küldték az Alien colonial marines című játékkal.
Csak ez a játék legyen olyan mint amilyennek tűnik,és igenis adja vissza a 79 hangulatot amit nem nagyon tudott egy film se űberelni,legalábbis saját kategóriájában nem,ha ennek a játéknak sikerül fejet hajtok!
12.
12.
Simonus18
Szívesen előrendelném, ha tudnám mennyire futna a gépemen, a másik meg hogy pénzem sincs, de az már csak kisebb probléma.
11.
11.
MrLentoFan
Hát ha tényleg odafigyeltek rá akkor nagy játék lesz az biztos! Aki pedig elolvasta a könyveket és a filmet is látta, valamint egy kicsit is megfogta a sztori, biztos hogy ki nem hagyná, hogy "személyesen" is átélhesse! Például amikor a nagy csendet Jones- a macska- megtöri a semmiből jött ugrásával (remélem benne lesz, mert én mikor először láttam a filmet a szívem kihagyott egyet)!
10.
10.
Sznfctm
Senki ne vegye magára, de szerintem ez elég korosztály-függő. Én soha olyat nem tudnék kiejteni a számon, hogy az AvP filmek jók voltak, egyszerűen azért, mert előbb láttam az Alien meg a Predator filmeket is, és mindkét szériához képest szerintem az AvP egy sokkal silányabb dolog, mint lehetett volna (v lennie kellett volna), a két felhasznált franchise alapján. Mintha Paul WS Anderson megcsinálná a következő Keresztapa-filmet... ;)

Úgyhogy biztos csak az én fanboyságomra hat oda, hogy - bár a cikkből kimaradt - Ash (Ian Holm) kivételével az eredeti szereplők kölcsönzik a hangjukat a karaktereknek. Ez azért baromira nagy dolog, több mint 30 év távlatából egyfelől az, hogy összeszedték őket, másfelől meg, hogy vállalták (gondolom a játék készítőinek nem volt milliós költségvetésük erre). Igazi "fan service", valszeg a következő hetekben elő is rendelem. Ez alapján azt mondanám, hogy van az a valszeg elég vékonyka, és lassan idősödő rajongói réteg, akik amúgy is megvennék a játékot, és mivel valszeg az előrendeléssel többe nem kerül, simán rámozdulnak egy ilyen promóra.

Ezzel együtt remélem, király lesz a játék, bár az A:CMnél is gearboxék milyen meggyőzően állították, meg Randy Pitchford tokája volt a garancia, és tessék. :P

Ja, a cikk az eredeti hangokról, meg hogy hogy készült a DLC, sajna angolul, elérhető itt: http://www.ign.com/articles/2014/07/09/original-alien-cast-reunite-for-alien-isolation-dlc
9.
9.
Juha
Ha meggyöznek, hogy ugyanazt az érzést visszaadja ez a Dlc, mint anno kb. 10-12 évesen amit éreztem, akkor 6x is elörendelem.

De most nem fogom.
5.
5.
Ecneb
#3: Sokaknak pont fordítva van, az extra tartalom szerintem sem nagy durranás, tuti nem lesz előrendelés.
Úgy gondolom, hogy a játékot kéne még elég alaposan csiszolgatni, mert amik eddig napvilágot láttak gameplay videók alapján a játék inkább van még alfa fázisban..
4.
4.
bodortamas1
Nekem nem nagyok az elvárásaim a játéktól az előző részre való tekintettel, én csak egy jó horrort várok tőle, amiben átérzem a kiszolgáltatottság érzetét, én semmi többet nem várok. Ha ez megvan, már visszanyerte a bizalmamat a sorozat.
3.
3.
PaprikaJancsi
Sohasem szerettem az Alien filmeket annyira ( inkább az AvP-k kötöttek le ), de ez a játék még nekem is tetszik, viszont a plusz tartalom nem hoz lázba.
2.
2.
drat576
Nekem nagyon ritka az ha előrendelek egy játékot, úgyhogy nem szeretem az ilyen extrákat amivel idő előtt kivarázsolják a kezedből bankkártyádat.
1.
1.
Jo ki "muanyag" karakterek.
Szinte biztos vagyok benne, hogy a nostromos resz nepszerubb lesz mint az eredeti jatek.
De az is csak a film kultusza miatt.
Gyanus ez a nagy dirr-durr a jatek korul.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...