Kickstarteren a Woolfe: The Red Hood Diaries

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 6.
  • Hír
Link másolása
Az idei E3-on mutatkozott be a belga GRIN oldalnézetes 2,5D-s platformjátéka, amely a Piroska és a Farkas című tündérmesét dolgozza fel véres és elborult tálalásban. Habár a fejlesztés jól halad, a közösség pénze mindig jól jön.

Füstöt okádó gyárak, gonosz erdők, konyhakéssel rohangáló csábos főhősnő. Nem, ezúttal nem az Alice új részéről beszélünk, hanem a belga GRIN játékáról. A Woolfe: The Red Hood Diaries egy igazi akció-platform, amelyben a Piroska és a Farkas meséje elevenedik meg beteges, kifordított formában.

Az alkotás az idei E3-on mutatkozott be a nagyközönség előtt, ám a csapat úgy döntött, hogy a Kickstarterre viszi a projektet. Ráadásul nem is valami eszméletlenül nagy összeget kérnek érte: 50 ezer dollár kell a sikerhez - ebből 14 ezer összejött, és még 29 nap van hátra a gyűjtésből. 

Tehát nagy esély van rá, hogy 2015-ben PC-n, valamint Xbox One-on rávethetjük magunkat a játékra. 

7.
7.
mocs4k
#6: Nem látom az összefüggést a játék és a krumplisaláta között.

Néhány szerencsétlen hülye miatt az egész crowfounding dolgot leírni... ez alapján nem kéne játékokkal se játszani, mert volt már néhány rossz vicc kateg...
6.
6.
Ecneb
#4: +1
Emlékeztek még a krumplisalását poén 10 $-os kickstarter kampányra? Közel 60K $-t összehoztak rá. Érdekességnek keressetek rá arra hogy potato és nézzétek meg az eredményt. Szánalom az oldal adminisztratív munkája.
5.
5.
serioustomy
Nem értem miért nem bírják olyanra csinálni a játékot, mint az Alice: Madness Returns-öt. Tök jó volt az a játékstílus, nekem tetszett. A beteg világ és a női főhős pedig megvan hozzá.
4.
4.
DON GONDOCS
kb idáig érdekelt a játék..Kickstarter.
3.
3.
Cristiano
belenéztem és nem rossz
2.
2.
tetkoo
Alice után már hiányzott valami elborult játék :D
1.
1.
Sechu
Miss Piros Sipka jól nyomja. Tetszik! ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...