Kiszivárgott képeken a Fallout 4

Link másolása
Egyre csak közeledik a Fallout 4 megjelenése, amit mi sem mutat jobban, hogy egyre több kép és videó kerül elő a játékból. Ezúttal a PS4-es verzióból szivárgott ki több mint egy tucat kép.

Tegnap a gyűjtői változatot nézhettük meg közelebbről, ma pedig magából a játékból kerültek elő anyagok. A képek a PS4-es verzióból valóak - a játék elejéből vehetünk szemügyre pár jelenetet, valamint a kezelőfelületet is megcsodálhatjuk. Túl sok spoiler nincs a képeken, mivel ezeket a jeleneteket láthattuk az E3-as bemutatón is.


A Fallout 4 november 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

103.
103.
kamgecam
#102: Franc,mindig szar voltam matekból....:)
No mindegy akkor majdnem 6 nap!
102.
102.
sajttaller
#99: Khm, menj vissza a suliba és tanulj még picit számolni :)
99.
99.
kamgecam
#96: khm...már csak 6 nap :)
96.
96.
sajttaller
Remélem ha megjelenik a játék végre mindenki azzal fog foglalkozni, és nem egymás anyázásával... :)
Már alig több, mint 7 nap ;-)
83.
83.
kamgecam
Jóóó van naa Hunszi,Hunrova ne veszekedjetek máá,béke van gamerek főleg ha hun mind a kettő. :)
80.
80.
Hunszi
#78: Képzeld el így történhet meg az, hogy most kevesebbel is beérem s nem kell a full...mert változnak a dolgok az emberek s a vélemények is...
79.
79.
kamgecam
#77: "Reméljük azért ilyen ótvarok a textúrák illetve azért nincs árnyék, mert ez a PS4 verzió."

Ezt a blődséget reagáltam csak le.Amit Te írtál azzal minden rendben van és azt elfogadom de ezt nem,mivel nem igaz.
74.
74.
Hab
#70: PC-s vagyok és főleg TV-n játszom. Ki nem állhatom a kontrollereket (Mortalra és FIFA-ra jó semmi másra), ha lehetne billentyű és egér kombóval játszani konzolon, elgondolkoznék a vételen. 4 Éve vettem meg a gépem nagy részét, nekem is i5 2500k proci van. Azóta vettem egy videókarit, gtx960. Nem olcsó, de hát ez van. Hobbi, az hobbi. Évente 1-2 játékot veszek kb. :) Kinek a pap kinek a paplan, hagyjuk már ezt a rohadt flame-t. Másrészt ez egy Fallout hír, és már csak 8 nap!!!
71.
71.
Hunszi
#70: Egy példával élve...ha Ferrárit veszel elvárod, hogy szakítson mint állat, de egy trabitól nem, csak, hogy elvigyen A-ból B-be...konzolon meg pontosan az utóbbiért van.

Comparison videókat se nézek másképp, szóval pl azt se tudom, hogy néz ki a PC-s Witcher, ha már felhoztad, így amit nem tudok az nem zavar.
66.
66.
Hunszi
#65: A konzol képes volt arra, hogy megannyi év torrentezése után megvegyem a játékokat s ne letöltsem...ez meg rohadtul nagy szó.
60.
60.
Hunszi
#59: és igen többnyire csak az exkluzívok miatt vettem egy konzolt, de aztán, hogy is fogalmazzak áttérített...belefáradtam a felesleges PC-s fejlesztegésekbe, masszív összegekért
54.
54.
Hunszi
#52: 15 EURért Last of Ust és sorolhatnám...
52.
52.
Hunszi
#51: Negyedik sorban pedig a játék árakra és az akciókra csak egy példa, hétvégén 19EUR-ért vettem meg egy teljes Far Cry 4 Complete Editionos bundlet...
51.
51.
Hunszi
#50: *Akarom mondani 100K FT

Harmadsorban, pedig az online lehetőséget nem vagy köteles igénybevenni...ha meg igénybeveszed, akkor kompenzálva is vagy rendesen. Lehet neked egy Magica 2, Tomb Raider vagy Walking Dead Season 2, nem kompenzáció s nem érdekel, de nekem nagyon is megéri, mert 1 év alatt mióta PS+om van, azóta minim 100K FT értében volt már játék adva s evvel még keveset mondtam. Lehet te pont az vagy, akik ezekre a címekre magasról tesz, de nekem nagyon is jól jönnek és 80%-val kellemesen eltöltöttem az időt.
50.
50.
Hunszi
#49: Talán jobban tudom PC-s voltam-e vagy sem, mint te...éltem első konzolja a PS4, kereken egy éve vettem, mióta megvan azóta PC-n egy percet nem játszottam. Pedig előtte COD multi s minden egyebet azon toltam, ez meg kb. sokat elmond.

Másodsorban nem tudom nálatok mennyi egy konzol, de nálunk(erdély, románia, ahogy tetszik) pl. egy XBOX One Witcher 3al 100FT átszámítva és egy stock PS4 is annyi.
49.
49.
dzsiádzsó
#46: Kedves Hunszi!

Akkor sorban reagálnék a blődségeidre!
1. Mindent elmond, hogy az Orderrel dobálózol, ami számos grafikai butítást tartalmaz, mást ne mondjak nem 1080p-s játék, sőt a játék is elég becsapós kifejezés esetében, ráadásul nem openwolrd rpg, tehát technikailag közelébe nincs a fallout 4-nek...
2. Erőforrással minden rendben? Akkor miért is kell butítani a játékokat?
3. 100e gépet még nem láttam, mármint konzolt, én 120-130e-ért látom őket, ehhez vesszük az online éves 10e költségeit, aztán a pc-s játékokhoz képest 6-8e felárat, akkor azt látom évi 10 játék online-al 90e többletköltség, azaz 220e-ért lehet hozzá gépet társítani, amiből én bármikor összeállítok neked egy konzolverő masinát...
Te álmodba nem voltál pc-s én viszont voltam konzolos és tudom miről beszélek veled ellentétbe, Te csak nagyon meg akartad itt mondani, de nagyon nem sikerült!
47.
47.
dzsiádzsó
#42: Jesszus... ha játszottál volna a játékkal, akkor tudnád miről beszélek, olvasd el még egyszer a kommentemet mit írtam pontosan, ha máshogy nem meg vedd elő az általános iskolai nyelvtan könyveket. Azzal a videóval csak azt akartam megmutatni milyen 2d-s model van hozzárendelve a mások által szépnek látott Far Cry 4 fácskáihoz.
46.
46.
Hunszi
#45: Egyetértek...Order, Killzone és az Infamous is elképesztően szép játékok, szóval hagyjuk már ezt a "konzolok erőforrása nulla dolgot" 100K-s gépből kijön egy ilyen grafika stabil értékekkel, 100as PCből mikor fog? a dolgok 6-70% minim a programozáson múlik. Amit ez a 3 cím be is bizonyított hogyan kell, erőforrás ide tova...szóval csak utána tessék fikázni a teljesítményt, miútán leültetek a 3 közül valamelyik elé. Mondom én ezt úgy, hogy PCs vagyok úgy általában leszamítva az exkluzív címeket.
45.
45.
kamgecam
#2: Hát persze,mint ahogyan az Order-nál a Bloodborne-nál vagy az Infamous SS-nél a Witcher 3-nál de a legelső ps4-es játékot is idesorolhatjuk a KZ SF-t...

Nem nagyon játszottál Ps4-en barátom az egyszer biztos.Majd ha pc-n lesz olyan grafika mint a Order-ben vagy ha majd pc-re jönnek ki normális exkluzívok akkor majd beszélhetünk. :)
44.
44.
br1Koo
43.
43.
br1Koo
Azért az látszik, hogy mocskosul le van húzva a grafika..
42.
42.
Spectrum
#40: Jesszus... Ha elolvasnád a kommenteket a videó alatt, akkor láthatnád, hogy ez egy bug. :-(((

Ha máshogy nem megy, dobd be a google translate-be.
41.
41.
Ilyenen vitatkozni, hogy milyenek a fa agai, behalas.
38.
38.
godach
Tényleg az ágakat fogjátok nézni? Mik vagytok ti? K*bszott erdészek, vagy mi? :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...