Xbox One - nem hadonászunk már a dashboardon

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 11.
  • Hír
Link másolása
Holnap érkezik meg az Xbox One új dashboard-frissítése, amely a temérdek újítása mellett a kinectes gesztusvezérlés lehetőségét is kivezeti majd. A Microsoft szerint úgysem hiányzik majd senkinek.

Nagy nap lesz a holnapi az Xbox One-tulajdonosok számára, a visszafelé kompatibilitás mellett ugyanis a New Xbox One Experience nevet viselő dashboard-frissítés is elérhetővé válik. Habár az új rendszerről már írtunk bővebben, egy fontos változtatásról még csak most hallottunk: az update kivezeti a kinectes gesztusvezérlés lehetőségét.

Az Xbox One menürendszerét nem csak kontrollerrel és hanggal irányíthatjuk, hanem "integetéssel" is, a Microsoft szerint azonban olyan kevesen használták ki ezt a funkciót, hogy inkább kihagyták az új dashboardból, és az olyan fícsörökre koncentráltak a fejlesztéskor, amely tényleg fontos a játékosok számára. Ugyanezen logika mentén megjegyezték, hogyha sokan kérik, egy későbbi frissítésben visszatérhet a gesztusvezérlés.

A hangvezérlés természetesen marad, ahogy a támogatott játékokat sem érinti a döntés.

11.
11.
Neo1989
Én sose foglalkoztam az efféle frissítésekkel a játékok mennek rajta a többi nem érdekel.
10.
10.
anarchoid
8.
8.
#5: Ha lemondom az uszoda bérletemet, mennyi idő alatt térül meg, ha egy alkalom 800 forint ( beleszámítva a kedvezményt is amit a 30-as bérlet után kapok ) ? :D

Amúgy a SW-Kinect óta nincs is kétségem az felől, hogy ez egy jó dolog, mert az epic :
https://www.google.hu/search?q=star+wars+kinect&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CDQQsARqFQoTCOOGqe_JiMkCFSnAcgodjEIK8A&biw=1920&bih=983#imgrc=hc_8wEsBo56QkM%3A
7.
7.
csongor1996
Oké, hogy alig használták, de zavart valakit, hogy ott volt? Miért kell ilyenkor kivenni?
6.
6.
Én a move-ot sajnálom hogy kukába került, azt hittem pedig hogy a PS4-hez is használható lesz majd, de nem így lett :(
5.
5.
Azadojat
#1: Gondolom tapasztalatból mondod... :-) Kinectes boxom van és rengeteg mindenre jó, a gesztus vezérlést pedig megértem, h kivezetik, mert semmi értelme mikor beszéd útján is tudom vezérelni (persze tudni kell angolul). A rá készült játékok jól és pontosan használják, a sport programokról nem is beszélve. Én kb 1-1.5 méterre szoktam ugrabugrálni a kamera előtt és tökéletesen lát mindent. Mióta megvan edzőterembe nem járok, mert marhajó fitness programok vannak rá. Szóval ennyire "szar" a kinect. Az új frissítéssel pedig Cortana is érkezik, nézzetek utána miket tud a kinecttel karöltve...
4.
4.
dcba
En szerintem a kinect-t meg jocskan kene fejleszteni, addig amig gond nelkul azonositja akar a mimikankat, akar azt, h hany ujjunkat mutatjuk, azok milyen pozban vannak es akkor pl egy VR jatekhoz en total el tudnam kepzelni.

Maga az otlet felelmetesen jo, de annyira rosszul oldottak meg. En anno probaltam kinect jatekot es borzalmas volt a vegen mar csak azert volt fun az egesz mert egymason rohogtunk, h ossze vissza hadonaszunk. :D
3.
3.
mestermagyar
Nem-nyílt szoftvernek rossz a vége. Egy normális fejlesztő nem helyezi előtérbe, de továbbra is meghagyja a lehetőséget a használatra.
2.
2.
Thor Vath
Pedig nem olyan rossz az a kinnect, BF4-ben állat vele vezetés közben nézelődni a helikopterben. Kár érte. De a dashboard-integetés tényleg hülyeség volt.
1.
1.
Tokodboy
Ezzel beismerték hogy szart adtak el. Kifizetteda a csomó pénzt es megint nem fogod semmire használni a drága kutyut.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...