Nintendo Switch-re is megjelent az Outlast

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Meglepetést kaptak a Nintendo Switch-tulajok ma délután, az imént ugyanis minden különösebb előzmény nélkül felkerült az eShopba az Outlast című horrorjáték és az előzményeket elmesélő kiegészítője.

A játékot fejlesztő Red Barrels még decemberben jelentette be, hogy Switch-re is megjelenik az Outlast két része, ám a Nagy Hírt már akkor is egyetlen Facebook-bejegyzéssel tudta le, azóta pedig semmilyen részlettel nem szolgált a munkálatok kapcsán.

Pedig a srácok serényen dolgoztak a háttérben, erre bizonyíték, hogy az imént felkerült az eShopba az Outlast: Bundle of Terror, amely az első részt és annak kiegészítőjét, a The Whistleblowert tartalmazza egyetlen nyomott áron kínált csomagban. Hogy a folytatásra mikor számíthatunk, az még nem derült ki, de a Red Barrels mai akciója után az sem kizárt, hogy nem is fogjuk tudni előre a premier időpontját.

7.
7.
Gamelord
#6: Olyan szinten tájékozatlan és buta ez a hozzászólás, hogy elmagyarázni is felesleges :D
6.
6.
zozo76hun
#5: Kenytelenek voltak. Lassan csak rajottek hogy Mariokkal meg Zeldakkal nem lehet normalisan egy platformot fentartani. Az igaz hogy kis faziskesesben vannak mert mar nyugodtan lehetett volna a masodik reszt kiadni. Persze gondolom azert az elso mert az szerenyebb vasat kovetel, ergo konnyebb a portolas...
3.
3.
zozo76hun
csaladcentrikus konzol. horrorral... :)
2.
2.
LexerTheFirst
Naah egyre több érv a switch mellett..
Király
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...