Brit toplista: az élen kezdett az Aliens: Fireteam Elite

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 30.
  • Toplista
Link másolása
Hamar megtört a PlayStation-exkluzívok uralma a brit játékeladási toplistán, a múlt heti dobogósaink ezúttal már nem tudták megcsípni az érmes helyezéseket. Jött viszont az Aliens: Fireteam Elite, és egyből az élen kezdett.

Megszokhattuk már, hogy a brit játékeladási toplistán a PlayStation 5-készlettől függ a PlayStation-exkluzív slágercímek teljesítménye, erről árulkodik az is, hogy míg múlt héten letarolták az élbolyt a Sony játékai, ezen a héten már nem igazán tudtak labdába rúgni.

Az Aliens: Fireteam Elite így kényelmesen húzta be az első helyezést, és ezzel a játékot kiadó Focus Home Interactive első aranyérmét szerezte meg három év után. A dobogó második fokára a Mario Kart 8 Deluxe állhatott fel, míg a bronzérmesünk a Minecraft lett.

Az újoncok sorát erősítette egyébként a No More Heroes 3 is, amely a tizenhatodik, míg a PS5-ös Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - Elite Edition a harmincegyedik helyen kezdett.

  1. Aliens: Fireteam Elite
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. Minecraft
  4. Grand Theft Auto V
  5. Spider-Man: Miles Morales
  6. FIFA 21
  7. Animal Crossing: New Horizons
  8. Marvel's Avengers
  9. Ghost of Tsushima: Director's Cut
  10. The Last of Us: Part II
3.
3.
hedzsooo
...Egyébként szerintem jó kis zúzós, pörgős akciójáték lett, látszik hogy a nevében sem véletlenül a 2. film címe van, annak az akciódús rendezése, hangulata inspirálta leginkább de tetszik hogy belevettek dolgokat, amiket már csak később/nemrégiben láthattunk, + ismerhettünk meg a Prometheus-ból, + az Alien: Covenant-ból. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...