Dátumot kapott a Minecraft következő nagy frissítése

  • Írta: szlav
  • 2022. május 27.
  • Letöltés
Link másolása
Már a kanyarban van a Minecraft régóta várt nagy tartalmi frissítése, a The Wild Update. A csomag két új zónatípussal, egy csapat új lénnyel, illetve számos hasznos eszközzel bővíti a szögletes világot.

Tavaly óta várunk rá, a jövő hónapban pedig végre megérkezik a Minecraft 1.19-es frissítése, a The Wild Update. A június 7-én élesedő pakk legnagyobb durranása a vele érkező két új bióm lesz. A Mangrove Swamp területein sárblokkok, békák és eddig sosem látott fatípusok várnak bennünket. A mocsaras terület felfedezésekor hasznos eszköz lehet majd az új ládával felszerelt csónak, amely jócskán megkönnyítheti azok számára az utazást, akik mindig a szabad helyet keresik az eszköztárban.

A második új terület a Deep Dark nevet viseli. Ezt a biómot eredetileg a tavalyi Caves & Cliffs update részeként vártunk, végül azonban most válik elérhetővé a világ legmélyebb részein, a bedrock-rétegek alatt fekvő zóna. A félelmetes sötét kazamaták egy letűnt civilizáció nyomait rejtegetik, de itt élnek a Wardenek is, a lépteinket kihallgatva lelnek a nyomunkra, ha nem vigyázunk.

A fentiek mellett számos újabb blokkot, használati eszközt és egyéb apróságot hoz magával a The Wild Update. Többek közt ezzel a frissítéssel érkezik a Minecraft Live közösségi szavazás egyik korábbi nyertese, az Allay névre hallgató új barátságos NPC is. Az update egyszerre élesedik majd mindkét PC-s kliensen (Java és Bedrock), Xbox- és PlayStation-konzolokon, Nintendo Switchen és a mobilos verziókban is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...