Bemutatkozott a The Division Resurgence

  • Írta: szlav
  • 2022. július 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Mobilos mellékágat kap a Ubisoft népszerű online lövöldéje, a The Division. A Resurgence alcímmel futó új epizód ismét New York hatalmas nyílt városában aktiválja az ügynököket.

Miközben már több mint egy éve teljes csend honol a The Division: Heartland free-to-playes kalamajkája felett, újabb mellékágat jelentett be a Ubisoft, ezúttal a mobilos piacon. A The Division Resurgence a maroknyi képernyőkre költözteti át az online looter-shooter élményét, és a helyszín is ismerős lesz, hiszen ezúttal is a Nagy Alma ad majd otthont a puskaropogásnak.

A The Division Resurgence története a The Division és a The Division 2 eseményeivel párhuzamosan (illetve azokat megelőzően) fut majd, a játékosok ugyanis az első hullámban aktivált ügynökök egyikét irányíthatják majd. Ennek megfelelően könnyen megeshet, hogy más perspektívából szemlélve újra átélhetjük a PC-re és konzolokra megjelent játékok eseményeit. A mobilos kaland egyébként a nagytestvéreihez hasonlóan egy jókora, szabadon bejárható nyílt várost tár elénk.



Az iOS-es és androidos mobilkészülékekre érkező The Division Resurgence egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, a zárt alfára azonban már a mai naptól regisztrálhattok.

1.
1.
NECROSMOKE
Akkor lényegében, mi magunk leszünk a Hunter-ok, mivel a The Division 1-ben, mi a masodik hullám vagyunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...