Stellar Blade - elérhető a demó és már a folytatásról beszélnek a fejlesztők

  • Írta: osan
  • 2024. március 29.
  • Korai verzió
Link másolása
Kipróbálhatjuk mi is az áprilisban érkező PlayStation 5-exkluzív akciójátékot, melynek már a folytatásáról beszélnek a fejlesztők – derül ki egy interjúból.

A Stellar Blade demója nagy port kavart pár hete, mikor véletlenül elérhetővé vált a PlayStation webáruházában pár percre. Ugyan a cég hamar intézkedett, de az internet népe így is elég gyors volt ahhoz, hogy letöltse a játékot, kipróbálja és mindezt élőadásban tegye. Ugyan a hivatalos bejelentésre várni kellett, de egyértelmű volt, hogy érkezik a játékhoz demó változat, amit már most ki is próbálhatunk – ezúttal valószínűleg nem fogják eltávolítani a kínálatból.

A demó során a játék legelejét élhetjük át, melyben Eve és Naytiba csapnak össze egy tengerparton. A tutorial is részét képezi a demónak, így könnyedén megismerkedhetünk a harcrendszerrel majd.

A demó már elérhető, a játék még nem, azonban így is a folytatásról beszélnek a fejlesztők – derül ki a Famitsu interjújából, melyben Hyung-Tae Kimmet kérdezték az alkotásról. A főszereplő, Eve koráról faggatták a játék rendezőjét és a Shift Up stúdió vezérigazgatóját, aki csak azt felelte, hogyha érdekel minket Eve kora – azon kívül, hogy felnőtt -, akkor játsszunk a Stellar Blade-del és nagyobb eséllyel derül majd ki a folytatásban.

Természetesen a játék fogadtatásán fog múlni, hogy kap-e folytatást, viszont Kim már komolyan fontolgatja az esetleges második részt. A Stellar Blade április 26-án jelenik meg kizárólag PlayStation 5-re.

18.
18.
Doomsayer
Checklist van és meglepő, hogy valaki ezt még nem tudta. Ráadásul ugyan az a három név került elő most is, mint az utolsó "emberiség mentés" kapcsán, mint Blackrock, Vanguard és State Street, akik nemmellesleg egymásnak a tulajdonosai.

https://www.youtube.com/watch?v=zk0YY5gk3_A

https://finance.yahoo.com/quote/BLK/holders

https://finance.yahoo.com/quote/PFE/holders
17.
17.
zoli12i
#16: Tudjuk, hogy van piackutatás, amit valszeg elég pocsékul végeznek el mostanában, mert látjuk az eredményeket. Bukás bukás hátán.
Checklist meg sosem volt legenda. Minden produktumnál van egy kvóta lista, amin a felsorolásokat ki kell pipálni. És ezek a listák nem a vásárlói igények szerint van kialakítva már jó ideje, hanem a politikai trendek alapján. Kb. 2018 óta tolják ezeket.

Abban teljesen egyetértek, hogy a játékos társadalom is felelős, amiért ennyire igénytelenek. Az előrendelés dolgot a mai napig nem tudom értelmezni. Pl. The Day Before stb.

De abban egyetérthetünk, hogy ez a "woke lmbtqrhmwx" politikai jelenség mellőzése az iparból jót tenne. Ezek egyszerű kártevők, akik szándékosan akarják mások szórakozását elbaszni és ezt el is ismerik mosolyogva.

https://www.youtube.com/watch?v=BtytYWhg2mc&t=34s
Gondolom itt is jól felmérték a piacot és nem checklist volt. Majdnem 600 ezer dislike.




16.
16.
Spazz Maticus
#14: Eddig "olyan jó kommenteket" írtam, most meg más a véleményünk, ennyi. ;)

Inkább te ne nevettess ezzel a "checklist" legendával, nem fogok itt a munkámról beszélni, maradjunk inkább annyiban, hogy ez volt a hónap poénja...XD
Aki nem tudja mit jelent, mit takar a piackutatás/mekkora a jelentőssége ma a piac ilyen szegmenseiben, az a témában a legudvariassabban szólva is laikus.
A működési metódusairól, a hatékonyságáról lehet vitatkozni, de hogy valaki azt írja rá hogy : " ne nevettess", az tényleg ne nevettessen...XD

Mondjuk a Suicide Squad éppen megbukott, az is inkább azért mert telített a piac az ilyen sz@rokkal már, és pontosan ugyanez van a tv-sorozatoknál is. Boldog boldogtalan csinál már abból is számolatlanul, mindenféle tehetség nélkül mindenféle "tucatsztorit", persze hogy bukik a jó része.
De igény a "tömeggyártásra" gamer/filmes közösségekből nagyon is van rá, nézd meg bármelyik ilyen bukott f@s játék/sorozat nyitó trailer/teaser-jeit, nagykanállal zabál "az istenadta nép" mindent, van egy komoly réteg amelyik szabályosan remeg minden új f@sert, és személyes sértésnek veszi ha valaki ezeket látva nem ejakulál azonnal...
Szóval ja, a Suicide Squad "bukott", meg a Skull and Bones is, írták is hogy azzal is "csak" majd egymillióan játszottak...XD

De egyebként úgy alapvetően a mai játékpiacon semmi probléma nem lenne, ha a "woke, meg sweet baby" cuccok eltünnének ugye ?

Ugyanmán' ugyan...XD


A "szélsőjobbozást" meg ne hagyjuk, ők csinálják az általam példaként felhozott "mónika és győzike showt" ezekből, szokásos módon csekély értelmükből fakadóan totál a probléma mellé lőve, és természetesen bármiféle saját felelősséget hárítva...XD

Tudom hogy ezt nehéz megemészteni, de a fő probléma továbbra is a gamertársadalom többségének a qrvára alacsony szintű vásárlasi kultúrája, nem létező tudatossaga, és alacsony műveltsége.

A "cirkusz" kell nekik, és arra buknak amiben van elég. A woke, meg a sweet baby is csak egy része ennek, ezek a játékipar mónika show-jai.
Csak hát ezt elhiszem hogy ezt nehezebb elismermi a nagy :"mikójönmáagta5azbiztoqrvajóleszelőrendelemésszabitveszekki" meg a "dehátaprojektredmégsosecsináltolyathogy" ( CP2077 megjelenés előtt ugye minden fórumon,,,XD) és satőbbi nyálpörgetések közepette,hogy csak néhány felhasználói jellemzőt említsek a közelmúltból...XD

Inkább -hol a "szemét pézéhes kiadók", hol a "woke lmbtqrhmwx" kúlrúra nyomulása a felelős persze, és nem azok akik minden sz@rt megvettek mindíg, és most meg itt tartunk hogy : "jaj de sok sz@r van a piacon"...

Vajon miért... XD
15.
15.
Doomsayer
14.
14.
zoli12i
#10: Eddig olyan jó kommenteket írtál, de ez most mi volt tőled? Remélem az egész irományod irónia volt.

"piackutatás"
Na ne nevettess! Tudod jól, hogy checklist alapján mennek a dolgok és nem a fogyasztói igények vannak előtérbe helyezve.

"Erre van most igény, meg ennyi esze van a gamertársadalomnak"
Mondjuk az Suicide Squad pont megbukott a sz*rba, ami pont S.W. Inc közreműködésével készült. Filmes és sorozatos fronton sorra buknak meg ezek a túltolt fosok.

Ezt a szélsőjobbozást meg hagyjuk is. Érdekes, hogy most kipattant ez a Sweet Baby botrány, hirtelen egy csomó lgtv+q2-es arc nyíltan felvállalta, hogy rasszista.
Nyíltan felvállalták, hogy szándékosan írnak pocsék karaktereket.

https://www.youtube.com/watch?v=WyBeBms83K4
https://www.youtube.com/watch?v=Iq86DnmX2xY

13.
13.
crytek
#12: Akkor ez a feltételezésed is erősen hibás..de nem baj én már hozzászoktam

De nyilván megint kellett valami frappánsat villantani mert más leszarja milyen egy karakter a játékban te pedig nyilvánvalóan nem..
12.
12.
zoli12i
#7: Van egy olyan megérzésem, hogy te semmit nem értesz a játékokból, mert egy szót nem tudsz angolul. Full vakon tolod őket...
10.
10.
Spazz Maticus
#1: Ugyan már...XD

Elmondom sokadjára akkor én pedig a "szélső jobbos nyomorékoknak" (remélem hsz.-om elolvasva érted a kontextusában hogy ezt nem neked címzem, csak tetszik eme "szófordulatod...XD): Nem összeesküvés-elméleteket kell gyártani, hanem érteni kell hogyan működik a mai piacgazdaság... ;)

Csak megjegyezném (már vagy kb. huszadjára itt egyébként...) hogy a gamerpiac mai állapota, a Microsoft és egyéb cégek kommunikációja, a vásárlópiac igényeit követi hajszál pontosan, a piackutatás ma minden iparágban az isten, minden ilyen cég költségvetésében az egyik keghangsúlyosabb tétel...

Olyan ez amit csináltok ilyenkor, mint pl. amikor anno felháborodott tömegek beszéltek a maunika meg a győzike show- król, hogy micsoda szemét ömlik a tv-ből, a nézettségi adataik meg közben rekordokat döntögettek...XD

Mondom egyszerűbben : Erre van most igény, meg ennyi esze van a gamertársadalomnak. Lehet megnézni az előrendelések számait, meg az ilyen "woke szarok" eladási adatait...XD
Akinek nem inge...
Többieknek lehet megsértődni, lesz@rom. :)

Úgyhogy nem "woke"-ozni kellene itt, meg a "világ romlásán" szánakozni, hanem rövidtávon mondjuk tudatos vásárlóként viselkedni, hosszútávon meg esetleg felelős polgárként olyan rendszereket támogatni amik legfontosabb feladata a megfelelő oktatás, aztán -mit ad isten- rájönnénk mennyivel kevesebb laposföld,chemtrail, woke, meg mindenféle alternatív valóság, és egyéb agitprop ( csak szólok hogy a "romlott liberalizmus", meg a kizárolagos "woke baloldal" ugyanilyen tudatlanoknak hintett f@szságok, a magát "jobboldalnak" hívó közösségek, hatalmi struktúrák ugyanúgy öntik magukból a baromságokat...) hívő szaladgálna a földön a 21.-ik század szégyenére, és hogy a piac is ehhez igazodva mennyivel normálisabban működne... ;)
9.
9.
crytek
#8: Tehát ha egy game története egy nőre van megírva akit nem tudsz szerkeszteni semmilyen tekintetben akkor a fejlesztők már rasszisták? Vannak ott bajok elég rendesen
8.
8.
csoki0619
#7: Kész szerencse, h annyira debil vagy, h még a rasszizmushoz is hülye vagy. CLM!
7.
7.
crytek
#6: Te halluzol csak ellentmondást.Mint írtam engem ezek a dolgok nem érdekelnek...de gondolom neked is feltűnt már hogy azzal is játszok amit a világ 95%-a szaroz meg bottal se...Én amikor játszom egy játékkal pont nem tud érdekelni hogy az most egy pillangó, egy törpe, egy istennő, vagy egy kínai faszi akit irányítok..úgyse azt nézem
6.
6.
zoli12i
#2: Látod, már megint saját magadnak mondasz ellen. Állítólag te zabálod a játékokat, de nem veszed észre a minőségbeli változásokat?

A Sweet Baby Inc-nek konkrétan azt köszönheted, hogy egyre szarabb sztorik vannak írva szándékosan és egyre elbaszottabb karakterek a diverzitás jegyében.
2.
2.
crytek
#1: Engem hálistennek nem érdekel a dolog..sweet baby incet se tudom micsoda de szerencsére nem is érdekel. Ha olyan dolog lenne ami zavar n
biztos tudnom kéne mi az ....de nem tudom így számomra tuti tárgytalan
1.
1.
Doomsayer
Az első lépése a Microsoft ellen fordulásomnak az, hogy figyelmeztették a fejlesztőiket, hogy nem ajánlják a formás nők játékokban való szerepeltetését.

https://www.giantfreakinrobot.com/cltr/microsoft-curvy-women-video-games.html

Eddig is szélső balos nyomorékok voltak, de ennyire már nem kéne erőltetni a Sweet Baby Inc.-et. Emiatt halt meg a Kotaku politikai magazin is a múlt héten.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...