Morzekóddal vitte végig egy játékos az Elden Ringet

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb emberfeletti teljesítményt vitt valaki véghez az Elden Ringben: morzekód segítségével vitte végig a játékot, azonban Elon Muskot nem nyűgözte le a teljesítménye.

Silithur felhasználónevű Twitch streamer X-en jelentette be, hogy sikeresen végigvitte az Elden Ringet egyetlen gomb nyomogatásával. A videón látszik is, hogy Silithur kezében egy kis készülék van egyetlen piros gombbal, amin keresztül morzekód segítségével irányítja a játékot.

Silithur nem az egyetlen, akit különleges teljesítményre sarkall a népszerű játék. Korábban mi is beszámoltunk arról az olasz úriemberről, aki a hegedűjével irányítja a játékot, de említhetnénk MissMikkaa-t is, aki egyszerre két Melaniát győzött le, az egyiket hagyományosan kontrollerrel, a másikat pedig egy táncszőnyeg segítségével.

Sokak számára hagyományos eszközökkel is komoly kihívást jelent az Elden Ring, épp ezért megsüvegelendő a hasonló teljesítmény. Silithurnak azonban nem sikerült mindenkit lenyűgöznie, Elon Musk is felfigyelt a teljesítményre, azonban gratuláció helyett annyit írt, hogy “A végső harc gyönyörű, de egyszerű. Próbáld csak meg ezt Melaniával”. Nem kellett sokáig várni a streamer válaszára sem, aki egy 4 perces videót rakott ki, amin legyőzi Melaniát, szintén morzekód segítségével.

1.
1.
Extol
Kit érdekel Elon Musk. Gratula a teljesítményhez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...