Nyakunkon a Smite 2 első alfatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 27.
  • Korai verzió
Link másolása
A jövő hét végén zajlik a Titan Forge Games MOBA-jának zárt alfatesztje, amire a Deluxe és az Ultimate kiadások előrendelői garantált hozzáférést kapnak. 14 játszható istent próbálhatunk ki a Conquest játékmódban.

Alaposan felkészül a Smite 2 premierjére a Titan Forge csapata. A januárban leleplezett folytatás az Unreal Engine 5-öt használja, látványos és színes az összkép, a rajongók pedig hamarosan ki is próbálhatják a portékát. 2024. május 2-től május 5-ig zajlik majd a MOBA első zárt alfatesztje.

A teszthétvége során 14 játszható istent próbálhatunk ki, bár a pontos névsor még nem ismert, de a fejlesztők még több infót árulnak el a május 1-én esedékes Twitch-streamjük során. Egyetlen játékmódot, a közkedvelt Conquestet tolhatjuk az alfában, ameddig a csövön kifér.

A Titan Forge szerint további alfatesztek várhatóak egészen nyár végéig, amikor a zárt bétateszt veszi kezdetét. Az fenti trailer Cacodemon Ymirt mutatja be akció közben.

Csak azok játékosok vehetnek részt a próbalehetőségen, akik megvásárolják a 100 dolláros Founder's vagy a 60 dolláros Deluxe kiadást, így garantált hozzáférést kapnak. Az eredeti Smite után a második résznek bizony meg kell újulnia és modern funkciókkal kell rendelkeznie, hogy képes legyen megtartani a rajongókat. Az biztos, hogy a látvánnyal és különösen a fényekkel nem lesz gond.

A Smite 2 PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re készül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...