Call of Duty 5 - vissza a gyökerekhez?

Link másolása
A nagy bejelentés után már itt vannak az első információk a Call of Duty 5-ről. Ha a pletykák igazak, akkor ismét a második világháború lesz a játék színtere.
A nagy bejelentés után már itt vannak az első információk a Call of Duty 5-ről. Ha a pletykák igazak, akkor ismét a második világháború lesz a játék színtere.

Páratlan epizód lévén a játékot nem az Infinity Ward fogja hegeszteni, hanem a másik gárda, a Treyarch - így nem csak a fejlesztő lesz más, hanem a történet is, ugyanis a Call of Duty 5-ben ismételten visszatérnek a jól megszokott második világháborús eseményekhez. Persze ez csak pletyka, de ami ennél biztosabb, az az, hogy a megjelenés jövő ősszel esedékes, Playstation 3-ra és Xbox360-ra egyaránt.
40.
40.
huszti
Criss Source: Akkor szerdán indítjuk a támadást. Tudsz csúzlizni? ;P



Lehet mondjuk a 15 éves háború:D Esetleg az oroszok visszaveré az 1800-as években, mikor ki akartak jutni a tengerre. Vagy a németország egyesítéséérti harc porosz-francia, vagy mi. Annyi minden volt, és annyi mindent ki LEHETNE találni, hogy nemigaz.Pl 3 VH: Sony vs Microsoft...vagy...Afrikai forradalmak...vagy...atomfegyvert fejleszt oroszország...vagy...sok mindenmég...ááááh
39.
39.
Hablaty
40:Ez tényleg jó ötlet, egészen bele tudnám élni magam.Abban viszont tévedsz, hogy nem taktikáztak, hiszen akkor voltak a nagy stratégák.Mondjuk azt is jó lenne kipróbálni, hogy milyen egy hatalmas csatában (pl.:Waterloo) ahol egy vagy a százezer közül. vicces lenne.Pl azt is meg lehetne csinálni, hogy egy század vezetője vagy, és te parancsolsz rengeteg embernek.Azzal is lehetne színesíteni, hogy a pálya előtt a táborban mindenféle sátorból összeszeded a felszerelést, meg lovat, meg mindent.Esetleg még az is megoldható lenne, hogy először csak közkatona vagy, és attól függően, hogy mennyire teljesíted a felettesed parancsait fejlődsz és léptetnek előe.A játék elején meg a kiképzés után kiválaszthatnád, hogy mire akarsz specializálódni(pl.:lovasság, tüzérség, orvos)

Bocs, már megint beleestem abba a hibába, hogy elképzet játékokról álmodozom.Na mind1
38.
38.
pjoco
Ez jÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! A páros részek PC-re a páratlanok meg Xbox meg PS-re jönnek ki! Hogy szivnának ki!
37.
37.
t.roli
a második vh nagyon jó sztem, csak ne normandia. abból már nagyon elegem van... német oldalon is jó lenne...
36.
36.
kvaler1993
Lényagében két módban megy ez a sorozat most:

A Call of Duty 1-2-4 Infinity wardos verzióban

és a 3-5 részek melyet a Treyarch fejleszt.

Az 5 szerintem megintcsak konzolos lesz, közben a drága Infinity ward fejlesztheti a 6-ot PCre és a többi platformra.
35.
35.
MictiaN
Call Of Duty 5venhat :D az se lenne rossz szerintem. egy kis magyar reklám. :)

magyarok az ÁVO és a szovjetúnió ellen x)
34.
34.
skiz0
Ugyan volt sok háború, de azért ez mégsem olyan egyszerű... I. vh-ban még nem is volt annyi fegyver, meg inkább állóháború jellege volt az egész dolognak, meg lényegében annyira sok dolog nem történt, mint a II. világháború idején. Egy vietnámot el tudnék én is képzelni még, jó kis dzsungelharcot amolyan MoHPA módra... Vagy pedig egy jövőben játszódó háborút, akár a III. világháborút...csak ehhez kevesek a fejlesztők nyilván.. A legjobb talán mégis az lenne, a modern hadviselést vinnék tovább, dehát úgylátszik ezt az IW fogja csak megtenni... De még nincs temetve a dolog, hiszen semmi biztos információ nincs róla, ez csak egy pletyka jellegű hír..
33.
33.
Ryo
Rengeteg háború volt a 20. században, volna miből választani, csak a hülye amcsik veszik a 2 vh-s játékot, mint a cukrot. Amíg van rá igény addig csinálják. Sajnos mi kevesek vagyunk ehhez.
31.
31.
Bally King
wildláma: Hogy jött ki a 9? Én csak 6-ról tudok.
31.
31.
Bally King
Illetve a COD 5-tel együtt 7.
30.
30.
wildláma
most gondoljatok már bele. ha ufók ellen lenne, akkor a multi része lófasz tormával. milyen már hogy emberek vs ufók
29.
29.
wildláma
RÁKÓCI! ÉLJEN RÁKÓCI!!!
28.
28.
dracox
Jaj neeee már megint a 2.vh.sírni fogog..bár mondjuk azaz ufós sztori nem rossz ötlet.mondjuk egy bónusz kampányként:).ez a COD4 szeritnem az eddigi legjobb COD volt.minek kell rágni még mindig azt a szétrágott csontot.tessék új ötletet kitalálni.a COD4ben a legjobb pálya az volt amikor Csernobilban voltunk és lopakodni kellett az egyik társammal.hatttalmas nagy élmény volt :P:P:P
27.
27.
wildláma
gyakorlatilag ez lesz a 9. rész ha összeszámoljátok
26.
26.
Micro Face
Japánok elleni harcok jó lenne ha lenne benne. Azt szivesen feldolgozhatnák.
25.
25.
Hablaty
1)A legjobb az lenne, ha valami újat TALÁLNÁNAK KI.Igen, az a baj, hogy túl kicsi a fantáziájuk.Csinálhatnának kitalált háborút is, vagy mondjuk poénból a 2. VHt ufókkal :)

2)Mi lenne, ha mondjuk a németekkel játszanánk a VHt, ha jól tom, olyan se volt még

3)Csinálhatnának kedvenc korszakomból, az iparosodás kora körülről is egyet.Ilyenről még tuti nincs.De szívesen kipróbálnám, milyen elöltöltős puskával és pisztollyal lövöldözni, meg karddal vagdalkozni, és ágyúkat elsütni.



Tessék, kapásból felsoroltam néhány ötletet, hogy mit lehetne.De sajnos mindenki leragadt egy pontnál, és ropogtatják a lerágott csontot
24.
24.
JcGross
No meg ott vannak még a gyarmatosítások, meg még pár kiaknázható terület. Egyébként Vietnam szerintem is nagy sza*. Uncsi az a sok síkság meg esőerdő meg mocsár... "A koreai csávók ugráltak ki a vízből" Ahogy a föcitanár mondta. Egyébként 1 kis fantáziával kitalálhatnának valami háborút mondjuk az északi sarkon. Pl: 1 másik Dimenzióban játcódik, 1 Teljesen kitalált világban akár a mai időkben, és a túlnépesedés miatt az anktartiszra költöznének de korea meg amerika is a sajátjának akarja a területet ezért háborúznak. Na milyen?

Kicsit azér lehetne finomítani rajta. :D
23.
23.
Hablaty
Optimus: Komolyan mondom,amikor ide beléptem, a szánt szándékom volt, hogy azt írjam, amit te.De tényleg, szó szerint ezt akartam írni.És igazad is van, az 1. VHról sose csinálnak játékot, pedig lehet, hogy még hangulatosabb is lenne
22.
22.
Optimus Prime
Akkor ott az I. VH. Arról nem készült sose játék.

Amiről tudok az az EE I. a németekkel.
21.
21.
huszti
Criss Source: Szerezzük vissza az Adriai-tenger környékét...mit szólsz? Szép kis háborút okozna ;)



Vagy CoD5 : Demonstartion in Budapest ...aztán lőnénk egymást gumilövedékkel, meg füstgranyók, meg minden:D
20.
20.
Sörivó
Jaj ne ! Már a padlás is tele van a 2. világháborúval !
19.
19.
mohoyo01
sztem naon sza lenne újra a 2. vh nekem sokka jobban bejött "MODERN" feeling :D!!!!!!!!!!!!!!
18.
18.
-Gabex-
Vissza második világháborúba? Ugye ezt nem mondják komolyan... nem volt elég az első három rész??? -_-"
17.
17.
Theodor
Hát nem tudom hogy a 4 után milyen lesz ujra a 2. VH

:S
16.
16.
Optimus Prime
Inkább egy jövőbeli CoD. A marsi háborúk? Kolónia lázadás? Már érdekesebb lenne. Nekem ez az új modern kor nem jött be. Bár talán, ha nem az amcsikkal lennék jobban letudnám nyelni, de így...

De mindegy, mert úgy ovlasom PC-re nem lesz. Igaz, még egyetlen CoD sincs meg.

MOHAA rulz! Mert az Spielberg. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...