GDC 2011: Mégsem MMO-n dolgozik a Bungie?

  • Írta: InGen
  • 2011. március 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy néz ki, hogy az egész egyszerűen csak egy vicc volt, amit valahogy senki nem értett meg. De akkor is, a hivatalos álláspont szerint ez a helyzet, úgyhogy továbbra sem tudjuk min dolgozik a Bungie. Persze ettől még lehet akár MMO is, de a GDC-s "viccel" ezt nem erősítik meg.

Szóval a helyzet a következő: a GDC-n David Aldridge a Bungie-tól, tartott egy előadást "I Shot You First: Networking the Gameplay of Halo: Reach" címmel, melyben az egyik dián feltűnt, hogy a Bungie embereket keres egy MMO-hoz, ami Aldridge elmondása szerint "nem WoW az űrben".

Ezek alapján persze mindenki azt hitte, hogy most már hivatalosnak vehetjük: a Bungie tényleg MMO-n dolgozik. A helyzet az, hogy a Bungie szerint az egész csak egy vicc volt, és amikor elpróbálták az előadást, akkor mindenkinek leesett, csak élőben valahogy senki nem vette.

A Bungie azzal próbálja kimagyarázni a helyzetet, hogy David Aldridge nem éppen egy egyszerű eset, és néha elég nehéz felfogni a poénjait, vagy egyáltalán azt, hogy miről beszél -persze ezt csak viccesen jegyezték meg. Ettől függetlenül az egész Bungie-MMO téma a GDC-n csak vicc volt.

Miért érzem úgy, hogy ez az egész csak porhintés, és hamarosan kiderül, hogy tényleg MMO-n dolgoznak a srácok?

7.
7.
NinjaNorb
#6: Ja az 1 lassan már 10éves lesz de nincs olyan nyári szünet hogy ne vegyem elő és ne toljam újra:D főleg coopban úgy az igazi:)
6.
6.
Fritz
A Bungie hozta létre számomra minden idők legjobb fps világát , a Halot .
Aki nem játszott a sima boxos Halo Combat Evolveddel , az nem tudhatja , hogy miről írok . A holland srácok Killzone-ja ehhez képest lepkefing . A további részek hozták az elvárható szintet javuló látványvilággal és a játéktörténelem legepikusabb zenéjével . Ezzel a szériával nem lehet versenyezni...
5.
5.
NinjaNorb
Nagyon remélem hogy a srácok nem süllyednek ilyen mélyre mert a bllizard+mmo párosításból pénzlehúzáson kívül nem nagyon fog más születni...
4.
4.
falselight
szerintem meg persze, hogy mmo lesz. vagy is inkább egy multi shooter amiért havidíjat fognak kérni.
2.
2.
HeSiKe
1.
1.
Mortis
...Már kommentelni sem merek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...