Windows Phone-on is játszható a Minecraft

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 12.
  • Letöltés
Link másolása
Kicsit elmentünk mellette, de pótoljuk a hírt: újabb platformot hódított meg a Minecraft, szerda óta Windows Phone-ra is letölthető a játék. A Microsoft számára stratégiai fontosságú ez a lépés.

Mert ugye azért vette meg a Minecraftet és annak fejlesztőcsapatát, hogy segítsen a Windows Phone-on, ebbe a haditervbe viszont viszonylag belerondított, hogy jóformán majdnem minden platformon játszható volt eddig a játék, Windows Phone-on azonban pont nem.

A 2,5 milliárd dolláros felvásárlás után nem sokkal be is jelentették a készítők, a Microsoft mobil operációs rendszerére is átírják a játékot, az új változat pedig szerda óta tölthető le a Windows Store-ból, méghozzá 7 dollár fejében.

Ennyibe kerül egyébként az iOS-es és az androidos változat is, a hasonlóság pedig nem csak az árcédulában merül ki: a Windows Phone-os Pocket Edition tökéletesen megegyezik a többi platformra megjelent játékkal, az az egy különbség van nyilván, hogy ez csak és kizárólag Windows Phone 8.1-en hajlandó futni.

2.
2.
mestermagyar
Szerintem amint beléptek a mojanghoz az első microsoft képviselők, rögtön odaordították már a portásnak, hogy "Takarodsz most rögtön a minecraftot portolni windows phone-ra!!"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...