Kiszivároghatott a GTA V forráskódja

  • Írta: osan
  • 2023. december 25.
  • Gyászhír
Link másolása
Rájár a rúd mind a videójáték-fejlesztőkre, mind a kiadókra. Ugyan a GTA V forráskódja már korábban kikerült a cég széfjéből, de eddig csak privátcsoportok között járta útját. Most a nagyközönség is megnézheti, hogyan is fest a legendás játék váza.

Eseményteljes évünk van, érkeztek kiváló játékok, mint a Baldur’s Gate III, kritikán aluliak, mint a Skull Island: Rise of Kong és csupa szörnyű hír is, mint a leépítések és szivárgások. Sajnos jelen esetünk is az utóbbiba tartozik és ugyan nem egy Insomniac méretű botrányról van szó, azért így is jelentős dolog, hogy megtekinthetővé vált a nagyközönség számára a GTA V forráskódja, főleg úgy, hogy a GTA VI trailere is előbb látott napvilágot, mint azt a cég tervezte.

2022-ben történt egy nagyobb szivárgás a GTA VI-tal kapcsolatban, mely során valahogy a GTA V forráskódja is kikerült, de ez idáig csak privátcsoportokban lehetett rábukkanni, most viszont megváltozott a helyzet - ahogy @GTA Focal X-posztjában is olvashatjuk.

Természetesen a Rockstar anyacége, a Take-Two gőzerővel dolgozik azon, hogy az összes olyan link, mely a forráskódhoz vezet lekerüljön az internetről, vagy legalábbis ne legyen hozzáférhető mindenki számára, de biztosak vagyunk benne, hogy akit nagyon érdekel a kód, az megfogja találni még. Viszont senkinek nem ajánlanánk, hiszen tudjuk, hogy sem a Take-Two, sem a Rockstar nem riad vissza egy kis pereskedéstől, amit a nemrég történt bírósági eset is bizonyít, melynek során egy 18 éves brit fiatal kapott életfogytiglan „kórház ítéletet”.

1.
1.
ATi0021
Remélhetőleg a GTA 6 megjelenést nem befolyásolja. Amúgy meg rossz látni, hogy a GTA Online miatt 8 single DLC-t veszítettünk:

- Prologue (North Yankton DLC).
- LibertyV (Liberty City DLC).
- Agent Trevor.
- Assassination.
- Manhunt.
- Norman.
- Relationship.
- Enterprise
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...