2017-ben jön a Star Wars: Episode VIII

Link másolása
A részvényeseknek tartott konferenciáján a Disney bejelentette a Star Wars: Epidode VIII napra pontos premierjét. Emellett az első spin-off filmről is megtudtunk némi információt, például, hogy Rogue One lesz az alcíme.

Ugyan még csak idén ősszel debütál a Star Wars VII: The Force Awakens, azonban a Disney már előre gondolkodik és megosztott velünk némi információt a jövőben érkező filmekről.


A részvényeseknek tartott konferencián Bob Iger CEO jelentette be, hogy 2017. május 26-án kerül a mozikba az egyelőre még alcím nélküli Episode VIII. Megerősítették, hogy a filmet Rian Johnson fogja rendezni, aki legutóbb a Looper direktora volt.

A főszál mellett az első spin-offról is esett néhány szó: az alcíme Rouge One lesz, a rendezői székben Gareth Edwards ül majd, a forgatókönyvet pedig Chris Weitz írja. Az egyik főszerepet Felicity Jones kapta - a forgatás nyáron kezdődik. A Rouge One 2016. december 16-án kerül majd a mozikba.

18.
18.
Norbiii
Ha már szóba került:

Számomra a régebbi részek (Han Solo..) tetszettek a legjobban. Az újabbak az én véleményem szerint meg sem közelítették az eredeti trilógia színvonalát, maximum a harmadik rész, mert az tényleg nagyon jó volt.
17.
17.
randall13
nekem meg az előzmény jobban tetszett, mint az eredeti...
16.
16.
TheDeathFlash
Szerintem az első három rész a legjobb,Han Solós részek is jók voltak de szerintem a az obiwanos részek voltak a legjobbak.
15.
15.
Aanash
Hatalmas kultusza van a Star Wars-nak pont ezért kényes téma a film...
Bukta nem lehet a fanok miatt és rossz sem,szintén miattuk...
Lenne felháborodás bőven...

Én leginkább egy nyitott világú Star Wars játéknak örülnék...
14.
14.
apax3
Valaki megtudná mondani nekem hogy miért is olyan rossz az előzmény trilógia és miért kell egy olyan filmet már előre eltemetni,amiből csupán egy kétperces trailer láthattunk? Könyörgöm várjátok már meg a bemutatót és ha megnéztétek az egész filmet és valóban nem tetszik,na akkor lehet pocskondiázni...
12.
12.
Hab
Ősszel nem deübtálhat a 7. rész, hiszen decemberben lesz a bemutató. Én bizakodó vagyok. Az első két résznél csak nem lehet rosszabb.
9.
9.
SLi
4.
4.
B-Shaggy
December 18 az ám ősz a javából! WP!
3.
3.
bema695
Ha van töke a Disney-nek, akkor beletesz pár eldugott mickeyegeret :D
1.
1.
strike19
Előbb éljük meg az SW 7-et,
Irreálisan nagyok az elvárások nem csodálom ha csalódás lesz.
Egy valami vigasztal lehet jobb lesz mint az előzmény trilógia egyik része.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...