FIFA 2004 Előzetes

Link másolása
Megjelent a fociszimulátorok királya, az EA Sports üdvöskéje, a FIFA 2004! Még szebb, még jobb, még még még... :)

Talán nincs is olyan játékos, aki ne hallott volna még erről a méltán népszerű sorozatról, mely minden évben megjelenik, és rendre átugorja a saját maga által felállított lécet. Egyre szebb, egyre jobb, egyre nagyobb lesz, ahogy telik-múlik az idő, ebben a részben például már annyira kidolgozottak a játékosok, hogy simán fel lehet ismerni Beckham vagy Zidane-t.

Természetesen nem csak grafikában javult a FIFA, hanem sok minden másban is. A csapatok és játékosok számát jelentősen megnövelték, például 350 klubot irányíthatunk, amely nem kevés... Ezenkívül az új "Off The Ball" technikának köszönhetően már nem csak azt a játékost irányíthatjuk, akinél a labda van, hanem a csapattársait is utasíthatjuk eközben. Meccs előtt kiválaszhatjuk, hogy a többszáz stadiont tartalmazó listából hol szeretnénk játszani, többtucatnyi időjárási körülményt figyelembe véve, valamint hogy csapatunk milyen alakzat szerint álljon fel.

Az újítások sorát persze még sorolhatnánk napestig, de szerintem erre nincs szükség, aki már játszott a FIFA-val, az tudja, hogy mire számíthat. Aki meg nem, az meg minél hamarabb szerezze be a játékot, mivel feledhetetlen élményben lesz része! És ezt nem csak PC-n élheti át, hanem szinte az összes létező konzolon is (még a buszon, N-Gage-en is focizhatunk :))

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...